FOTBALLKANALEN.COM BESØKT OVER 500.000 GANGER – DETTE SKJER I 2017

Siden oppstart i Oktober 2016 har Fotballkanalen blitt besøkt over en halv million ganger. I vinter har vi fokusert utelukkende på det norske overgangsmarkedet hvor vi i samarbeid med twitter-profilen SillySeasonNOR og våre skribenter har gitt følgerne våre «de siste nyhetene først».

De siste ryktene, alle artikler og en oversikt over de siste overgangene i norsk fotball finner du på våre sider under kategorien: SillySeason

Vi har også re-lansert fotball-norges mest komplette og oversiktlige statistikk-portal i samarbeid med Fotballsentralen. Her kan du lett bla deg gjennom statistikk på spillere og lag i de tre øverste divisjonene. Databasen inneholder statistikk tilbake til 2011-sesongen.

i 2017 legger vi også til statistikk for den nye 3.divisjon som har fått navnet Regionsligaen. Statistikk-portalen finner du her: FOTBALLSENTRALEN

Treningskampene ruller for fullt og det nærmer seg sesongstart i de fleste norske ligaer. Fotballkanalen gir deg i løpet av de neste ukene en komplett digital «Fotball-bibel» som inneholder detaljerte previews på samtlige lag fra Tippeligaen og ned til 4.divisjon.

Vi har jobbet gjennom hele vinteren med å skaffe oss oversikt over lag, spillere og avdelinger og står snart klar til å presentere våre tanker om «ditt» lag for sesongen 2017.

Sist men ikke minst, er vi inne i siste test-fase med vår nye app FK LIVE. Appen har som mål å dekke de lavere divisjonene i Norge ved og vil ved hjelp av våre reportere, og automatiserte tekst-generator gi deg live-oppdateringer fra kampene gjennom hele sesongen. Hvis alt går etter planen er appen lansert og klar for nedlasting til første serierunde i Eliteserien den 01.04.2017!

(Vi søker live-reportere som kan bidra med å oppdatere kamper for oss. Dette er veldig enkelt og krever lite jobb. Kontakt oss på [email protected] ved interesse)

ANNONSERING HOS FOTBALLKANALEN

Med over en halv million besøkende på siden tilbyr Fotballkanalen et attraktivt annonsemarked for alle aktører innen fotballbransjen. I tillegg til klikk på siden har Fotballkanalen flere populære kanaler på sosiale medier og direkte-kontakter i de aller fleste klubber på alle nivåer i norsk fotball.

Dette gir oss muligheten til å skreddersy reklame og annonsering for deg og din bedrift. Trenger du eller noen du kjenner markedsføring av et produkt som tilhører fotball-sjangeren finner du neppe en mer definert målgruppe noe annet sted. Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan tilby.

Vi går et innholdsrikt og spennende 2017 i møte. Følg oss på Facebook og Twitter for å få med deg de siste nyhetene fra norsk fotball.

Mv.h Fotballkanalen-Redaksjon

Fotballkanalen

268 Artikler