Fire nye spillere klare for Nybergsund/Trysil

Nybergsund/Trysil har til tross for sin lite gunstige plassering kloret seg fast til «toppfotballen» i Norge og aldri vært lavere enn 2.divisjon de siste 37(!) årene.

Før årets sesong har Trysil-laget mistet flere viktige spillere, og vinteren har vært preget av mye prøvespillere og unggutter som har fått prøve seg i lagets treningskamper.

Etter å ha signert midtstopper Sofiane Dia fra lavere divisjoner i Frankrike, Lars Jendal på lån fra Ham-Kam og Træff-spiss Aleksander Cisic tidligere i vinter har den tidligere landslagspillern fått på plass ytterligere fire spillere til årets Sundet-tropp.

Spennende nysigneringer

Michael Omojiuanfo var lenge et stort talent i Oslo-fotballen, men Stabæk-spiller Ohi sin storebror har foruten å være mye skadet senere spilt for klubber som Oppsal, Kjelsås, Drøbak/Frogn og Eidsvoll. Sist spilte midtstopperen i Follo.

Les mer her: Eldstebror Omojiuanfo klar for 2.divisjonsklubb

På backplass har man hentet Adonai Kidane fra Grorud sitt U21-lag. En annen spiller som kommer fra et juniorlag er Amin Zariah fra Strømsgodset. Han har rikelig med erfaring fra B og C-laget til Godset, og den offensive midtbanespilleren har også trent jevnlig med A-laget.

Nå får han muligheten til å utvikle seg videre i 2.divisjon.

Den siste er Mathias Laudal fra Fløy, som også tidligere har vært i ungdomsavdeligen til Start.

Silly Season

65 Artikler