ETTERTRAKTET HØYREBACK TRENER MED STABÆK

ETTERTRAKTET HØYREBACK TRENER MED STABÆK

Oslo-gutten Ahmed El Amrani var en av de stor høydepunktene i fjorårets Superettan. Nå høyrebacken aktuell for flere klubber på topppnivå i både Sverige og Norge. Denne uken viser han seg frem for Stabæk.

(Foto: Digitalsport)

Tidligere i vinter skrev Fotballkanalen om El Amrani som har herjet i Sverige siden overgangen til Ljungskile for snart tre år siden. Høyrebacken som er oppvokst på Sagene i Oslo gikk gradene som ung i VIFs junioravdeling før han prøvde lykken i Bergen og FK Fyllingsdalen.

Les mer her: Nordmennene som herjer i Superettan

Nå er høyrebacken tilbake i Norge og etter hva Fotballkanalen erfarer skal flere Tippeligaklubber ha den hurtige backen på ønskelista. En av dem er Stabæk som ønsker å forsterke på backplass før neste seson. Selv bekrefter El Amrani at han har vært på Nadderud.

– Jeg er på besøk hos Stabæk denne uken. Sånn som det ser ut nå trener jeg med dem frem til helgen, så skal vi ta en prat, forteller han til Fotballkanalen.

I Sverige har man naturligvis også lagt merke til nordmannens prestasjoner. Ljungskile rykket ned til divisjon 1, nivået som tilsvarer 2.divisjon i Norge. Dette kombinert med at El Amrani er bosman-spiller og kan gå gratis til ny klubb har gjort han attraktiv.

Etter hva Fotballkanalen erfarer skal storklubben GAIS fra Göteborg også være svært interessert i backen, men han ønsker å prioritere Tippeligaklubbene enn så lenge.

– Jeg ønsker å spille på så høyt nivå som mulig, og vet at det finnes interesse for meg. Mer enn det kan jeg ikke si nå, forteller han.

Målfarlig:
Her jubler El Amrani(midten) for scoring mot Brann i NM 2014 med blant andre Jakob Glesnes(til venstre). I Sverige ble Oslo-gutten toppscorer og hadde flest assist for Ljungskile fra sin høyreback plass. (Foto: Digitalsport)

Fotballkanalen

268 Artikler