ERLANDSEN TESTER ENDA EN NY SPISS

For to år siden scoret han hele 34 mål i 3.divisjon for Oppsal. De siste sesongene har det blitt spill i 2.divisjon med Moss og Oppsal. Denne uka trener Omar Fonstad El Ghaouti med Lillestrøm.

(Foto: Digitalsport)

I likhet med Bajram Ajeti tok den ambisiøse spissen med seg sakene sine og forlot Melløs Stadion og Moss FK halvveis i fjorårets sesong. Både Ajeti og Fonstad leverte gode prestasjoner for sine nye klubber i henholdsvis Bryne og Lørenskog, men ingen av de to spissene klarte å forhindre sine klubber fra et nedrykk. Nå skal de begge kjempe for kontrakt i Lillestrøm.

6 mål på 10 kamper ble det for Fonstad i Lørenskog, og spissen sikter fortsatt høyt med tanke på de neste sesongene. Først skal han trene med Lillestrøm ut denne uka.

Han forteller til Fotballkanalen at han håper han rekker å få vist frem potensialet sitt.

– Jeg håper naturligvis å få vist frem mine kvaliteter både som spiller og person. Samtidig gjøre det jeg er best på, score mål. Dette er en fin mulighet for meg, forteller spissen til Fotballkanalen.

Han ble hentet til Lørenskog for å skyte laget til ny kontrakt i Post Nord ligaen. Dette klarte han bare nesten.

– Det er klart at det var skuffende å ikke nå målet med Lørenskog. Situasjonen var tøff fra før, men totalt sett var vi ikke gode nok på detaljer.

Han er dog godt fornøyd med egen innsats hele 2016-sesongen sett under ett.

– Personlig var det en ok sesong med totalt 15 mål og 8 assist for begge klubbene jeg spilte for i 2016. Nå håper jeg å finne en klubb som passer mine ambisjoner, forteller han videre.

LSK har den siste tiden testet flere nye spillere på treningene i LSK-hallen.

Les mer her: Hele 10(!) nye fjes på LSK-trening

Målmaskin:
Fonstad bøttet inn mål for Oppsal i 3 divisjon for to år siden. Nå skal spisse prøve å få kontrakt med LSK. (Foto: Lørenskog sine hjemmesider)

Fotballkanalen

268 Artikler