AVVISER OVERGANG TIL VARD – «HAR AMBISJONER HØYERE ENN 2. DIVISJON»

Oddbjørn Skartun har bestemt seg for å forlate Bryne etter nedrykket til PostNord-ligaen. Den siste tiden har han blitt linket til gamleklubben, Vard, men det avviser sogndølen.

(Foto:Digitalsport)

Oddbjørn Skartun har vært en bærebjelke i det offensive spillet til Bryne etter han kom til klubben fra Haugesund. I følge fotball.no har angriperen spilt 111 kamper og scoret 47 mål etter overgangen, men ble i høst satt ut av spill grunnet enn blindtarmoperasjon. En høst som endte med nedrykk for den gamle toppklubben. Etter nedrykket ble det klart at Skartun ikke vil være med Bryne ned på nivå 3.

MÅLSCORER:
Skartun har scoret 48 mål for Bryne, her scorer han ett av de mot Ham-Kam på Briskeby i 2014. (foto: Digitalsport)

Tilbud fra flere klubber

Haugesunds Avis koblet nylig Skartun tilbake til gamleklubben Vard Haugesund, en overgang Skartun selv avviser:

– Ambisjonene mine på nåværende tidspunkt strekker seg utover 2. divisjon, så det blir ikke aktuelt med en overgang til Vard på nåværende tidspunkt, sier Skartun til fotballkanalen.

I følge Skartun selv er det interesse fra klubber på et høyere nivå enn 2. divisjon, uten at 27-åringen vil gå inn på navn.
– Jeg har noen konkrete tilbud som vurderes, og noe interesse fra klubber som følges opp av min agent, Tore Pedersen, sier Skartun.

Fotballkanalen erfarer at Skartun skal være en spiller som den nyopprykkede OBOS-ligaklubben, Florø ser på som interessant. Det store hinderet der skal være det økonomiske. I tillegg skal flere av de antatt bedre lagene i OBOS-ligaen vært i kontakt med Skartun, i tillegg til noe løs interesse fra både Tippeligaen og klubber i Norden.

Les også:
På vei til Island – Jeg utelukker ingenting.
Bryne prøver å selge, men ingen vil kjøpe.

Andreas Hopen

92 Artikler