Se Juventus mot Cagliari i Serie A med live stream

Juventus – Cagliari
Juventus Stadion
Lørdag klokken 18.00

Regjerende Serie A-mester Juventus åpner årets sesong med hjemmekamp mot Cagliari. Les mer og finn ut hvordan du ser kampen med live stream her.

Seks ganger mester

Juventus vant forrige sesong Serie A for sjette gang på rad, og klubben er den ubestridt beste klubben i Italia. Mye skal til for å vippe de av tronen men hverken Roma eller Napoli var skrekkelig langt bak forrige sesong.

Klubben fra Torino har bygget seg opp som en kjempe i europeisk fotball igjen etter skandalene på slutten av 2000-tallet.

I 2006 ble klubben dømt for å ha håndplukket dommere til sine kamper og straffen ble degradering til Serie B med ni minuspoeng den påfølgende sesongen.

Klubben mistet også de nasjonale titlene sine fra de to foregående sesongene. Men klubben rykket rett opp igjen til Serie A flere runder før slutt, selv med sine ni minuspoeng.

I Sesongene etter bygget klubben seg opp igjen med ny stadion og tok igjen Serie A-tittelen i 2011/12-sesongen, en tittel de har forsvart siden.

Lazio Juventus supercup

Juventus tapte sesongens første tellende kamp når Lazio slo dem 3-2 i den italienske supercupen.

God førstesesong etter opprykket

Cagliari Calcio rykket opp fra Serie B før den forrige sesongen og bet godt fra seg i det gjeveste selskapet. Det ble til slutt en respektabel ellevteplass, femten poeng over nedrykksplassene.

Veteranen Marco Borriello viste vei for opprykkslaget og scoret totalt seksten ligamål. 35-åringen med en fortid i Roma og Milan har 7 landskamper for Italia.

Flere store overganger

Juventus har stått for flere av de største overgangene i sommerens overgangsvindu, med Federico Bernardeschi som den største inn. Italieneren kostet Juventus 370 millioner kroner når de hentet han fra Fiorentina.

Andre store innkjøp i sommer er Blaise Matuidi fra PSG for 200 millioner og Juan Cuadrado som har blitt hentet permanent etter å ha vært på lån fra Chelsea for lit tunder 200 millioner kroner.

Men den aller største overgangen for Juventus i sommer var sjokkovergangen for Leonardo Bonucci. Stopperkjempen gikk til Serie A-rival Milan for 370 millioner kroner.

Bonucci Juventus

Leonardo Bonuccis overgang fra Juventus til AC Milan var en av sommerens store snakkiser.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på Juventus hjemmebane Juventus stadium, eller Allianz stadium som den heter offisielt på grunn av navnerettigheter.

Stadionen som sto ferdig før gullsesongen 2011/12 har en kapasitet på 41.500 tilskuere og er Italias mest moderne fotballstadion.

I 2014 var den vertsarena for Europa League-finalen, der Sevilla slo ut Benfica på straffespark etter at kampen endte 0-0 etter ordinær tid.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Viasat eier rettighetene til å vise Serie A på tv i Norge så kampen vil bli vist på Viasat Fotball og på deres nettjeneste Viaplay.

Men kampen kan også streames live via bet365 sin live-streamingstjeneste kostnadsfritt. Det eneste du behøver er en aktiv konto hos bet365.

Det vil si at du enten må ha penger disponibelt på konto hos dem eller ha plassert ett bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så kan du se denne kampen, resten av kampene i Serie A, La Liga, Bundesliga, Eredivisie, Ligue 1 og et titalls andre ligaer gjennom sesongen.

Du kan også se tusenvis av andre sportsbegivenheter i idretter som håndball, tennis, ishockey og mer gjennom året, helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler