Første møte mellom Roma – SPAL

Roma – SPAL
Stadio Olimpico
Fredag klokken 18.30

Selv med kun 13 kamper henger Roma med i toppen. Juventus på 3. har 3 poeng mer, mens Inter og Napoli har 6 og 8 poengs ledelse. Med hjemmekamp mot SPAL er sjansen stor for at Roma kan hente inn mye av forspranget de andre har etter å ha spilt en kamp mer.

Live stream Roma – SPAL

Roma og SPAL har ikke spilt kamper mot hverandre tidligere, og det er topp mot bunn i denne kampen som du kan følge på live stream. Her kan du lese mer om hvordan du ser fotball live på nettet.

Roma

10 – 1 – 2 er nok til at Roma har 4. plassen, selv om de kun har spilt 13 kamper. Som nevnt har de Juve, Inter og Napoli foran seg, men spesielt de to første har ikke større ledelse enn at Roma skal kunne utfordre plassene deres i løpet av de neste par rundene.

På hjemmebane har Roma formen 5 – 0 – 2, og det er nettopp Inter og Napoli, som begge er ubeseiret i Serie A, som har tatt poeng fra Roma hjemme på Stadio Olimpico. Mål forskjellen til Roma hjemme er 24 – 9, mot SPALs 4 – 13 på bortebane.

Forrige sesong ble avsluttet på andreplass i Serie A for Roma og det gav de deltagelse i Champions League. Her har de andreplass i Gruppe C, 2 poeng bak Chelsea og 2 poeng foran Atlético Madrid. Det gjør at de ikke er garantert videre spill, men Roma skal spille hjemme mot Qarabag som de slo 1 – 2 på bortebane, mens Atlético Madrid som er eneste lag som kan ødelegge for Roma skal spille borte mot Chelsea.

Roma har tre spillere ute. Rick Karsdorp mangler fortsatt, mens Grégoire Defrel gikk ut med kneskade for noen få dager siden. Danielle De Rossi må på sin side så over på grunn av rødt kort. Det betyr at Roma kan stille med sine førstevalg mot SPAL.

SPAL

SPAL tok en klar seier i Serie B og kom etter det til Serie A hvor ting er mye tøffere. Så langt har de kun vunnet 2 kamper mot Udinese og Genoa på hjemmebane. På bortebane er de Serie As nest dårligste lag med formen 0 – 2 – 5. Poengdelingene kom mot Lazio og Atalanta.

SPAL har i lengre tid mangler keeper Alex Meret og forsvarer Fabio Della Giovanna. I løpet av november har skadelisten blitt lengre og inkluderer nå Filippo Costa, Mirco Antenucci og Bartosz Salamon.

Roma – SPAL odds

Odds på Roma er 1,18, noe som ikke er overraskende i denne kampen hvor de er soleklare favoritter på hjemmebane. Dersom du er ute etter bets med høy odds på Roma kan du forsøke Scorecast, Wincast eller Timecast. Dette er en type bets som bet365 tilbyr, sammen med live streaming av kampen. for å plassere oddsspill med Scorecast og se kampen live trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler