Fortsetter Sassuolos vinnerform i kampen mot Roma?

Roma – Sassuolo
Stadio Olimpico
Serie A
Lørdag klokken 15.00

Det er langt mellom Roma på 4. plass og Sassuolo på 14. plass i Serie A, men det kan se ut som om gjestene kan være på sporet av noe riktig.

Roma – Sassuolo

Men, de interne oppgjørene tyder på at det kan bli vanskelig. I Serie A tok Roma 6 poeng etter å ha vunnet 1 – 3 og 3 – 1 i Serie A kampene. Mye bedre for Sassuolo blir det heller ikke om vi ser på alle de fem siste kampene. Det er kun oppgjøret på San Siro i Serie A 2015/16 som har gitt de poeng mot Roma.

Roma

Vertene har en plass i Champions League neste sesong om ting holder seg, men Lazio er kun 2 poeng bak. Inter, Juve og Napoli som ligger over har riktignok spilt en kamp mer, men det kan bli vanskelig for Roma å ta igjen noen denne runden.

Formen til hjemmelaget er på 12 – 2 – 3, men de er det eneste laget som har scoret mindre enn 30 mål så langt blandt Serie A lagene som ligger på Europaplass til neste sesong. På hjemmebane har Roma formen inne og det har blitt 3 poeng i alle de 9 kampene, bortsett fra i møtene mot Inter og Napoli sitdlig i sesongen. Og, det er vel nettopp tapet mot Inter som kan være et illevarslende tegn for Roma i denne kampen. Sassuolo vant nemlig 1 – 0 over Inter i siste runde av Serie A.

Sassuolo

6 – 2 – 10 tyder likevel på at det er gode sjanser for Roma å ta 3 poeng i denne kampen. Noe annet er at Sassulo kun har scoret 12 mål hittil. I Serie A er det kun Benevento som på 18 kamper har hentet 1 poeng som scorer mindre. Da er det plutselig langt opp til Romas 28 mål. Men, som nevnt, 3 seire på de siste kampene kan tyde på at Sassuolo kan by på problemer for Roma.

Det har heller ikke vært nye skader eller suspenderinger for gjestene siden tidlig desember.

Hvordan få Roma – Sassuolo live stream

Roma er favoritter hos bookmakerne i denne runden av Serie A, men det kan absolut være rom for overraskelser. Det gjør det vel verdt å følge kampen live på nett. Det eneste du trenger for å se Roma – Sassuolo live stream er en aktiv spillerkonto på bet365 og det ordner du raskt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler