Roma trenger tre poeng mot Cagliari for å henge på Juve

Roma – Cagliari
Stadio Olimpico
Serie A
Lørdag klokken 20.45

Cagliari står ovenfor tøff motstand på Stadio Olimpico på lørdag i kampen som du ser på live stream.

Roma – Cagliari

Roma har gitt Cagliari hard medfart i tidligere møter. De fem siste har endt med fire seiere og en uavgjort for Roma. Stadio Olimpico ser heller ikke ut til å være et sted hvor Cagliari trives. Det er nemlig over år siden sist de vant en kamp mot Roma her.

Roma

Roma mangler 3 poeng mot Juventus, men har samtidig spilt en mindre kamp. Det betyr at Roma har en god sjanse til både å hente inn forspranget og komme forbi. Juventus, Napoli og Inter på topp har nemlig 38, 39 og 40 poeng. Så langt står Roma oppført med 11 – 2 – 2, mens det på Stadio Olimpico er 6 – 0 – 2 som gjelder. Det gjør Roma til 4. beste hjemmelag i Serie A denne sesongen.

Noe som derimot skiller Roma fra trekløveret på toppen er at det scores mindre mål. Så langt har Roma 27 mål, men de er blant de tre lagene som slipper inn minst med kun 10 mål mot seg. Det er det bare Inter og Napoli som kan matche.

Champions League gruppespillet er ferdig, og Roma avsluttet i Gruppe D på topp. Chelsea som også gikk videre fra samme gruppe hadde like mange poeng, men Roma vant hjemmekampen og spilte uavgjort borte, så de innbyrdes oppgjørene sendte de til topps.

Uten nye skader eller suspensjoner har de også en god sjanse til å rette på statistikken som trengs for å hevde seg helt i toppen av serien.

Cagliari

Cagliari er lavere på tabellen denne sesongen. 11. plass med 5 – 2 – 9 og 17 poeng setter de også i en utsatt posisjon. Men, de har vist bedre takter siste tiden og det kan se ut som om de er på vei oppover. På bortebane har Cagliari kun 2 seire over Udinese og SPAL. Ellers har det endt med 1 uavgjort og 5 tap. Med 6 bortemål og 14 mot er det også lite sjanse for at Cagliari skal kunne velte Roma på lørdag.

At Cagliari hverken har skader eller suspensjoner ser ikke ut til å kunne hjelpe på det.

Se Roma – Cagliari live fotballstream

Oppgjørene mellom Roma og Cagliari har tradisjon for å bli målrike og det betyr underholdende kamper. Roma – Cagliari live stream finner du på bet365. For å få tilgang til å se fotball på nett hos bet365 trenger du en aktiv spillerkonto og den ordner du raskt ved å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler