Slaget om Milano, stream Inter – Milan

Inter – Milan

San Siro, Milano

Søndag klokken 20:45

To italienske kjemper møtes på San Siro for å kjempe om Milano i Derby of the Madonna. Ubeseirede Inter får besøk av Milan som er på poengjakt for å kunne hevde seg i toppen.

Derby della Madonnina

Fjorårssesongen i Serie A endte med at Milan kom seg til Europaligaen, kun ett poeng foran Inter. I det eneste italienske byderbyet hvor begge lag har tatt Europaligatittelen er ikke det noe som man tar for lett på.

Det dårligste resultatet i denne sesongen for Inter er en uavgjort borte mot Bologna hvor Icardi utlignet i det 77. minutt. Til sammen har det gitt Inter er forløpig 3. plass på tabellen, 5 mål bak Juventus og 2 poeng bak serieleder Napoli.

Milan har hatt heller blandede resultater så langt med 4 seire og 3 tap. På bortebane har de tatt en seier mot Crotone og tap mot Lazio og Sampdoria. I siste kamp tapte Milan hjemme mot Roma som Inter klarte å slå 1 – 3 på bortebane i runde 2.

Tidligere kamper

Begge møter i byderbyet endte 2 – 2 i forrige Serie A sesong, før det igjen vant Milan 3 – 0, etter at de hadde tapt 1 – 0 borte mot Inter på San Siro. Sesongen 2014/15 endte igjen med to poengdelinger. Går vi tilbake til første runde av Derby della Madonnina har lagene spilt 289 kamper siden 1909 og det er Milan som kommer best ut av det med 111 seiere.

Skader og suspensjoner

Inters midtbanespiller Marcelo Brozovic står over sin første kamp med muskelproblemer. Joao Cancelo, Zinho Vanheusden og Assane Gnoukouri er fortsatt ute med skader, men førstnevnte er ventet tilbake og kan dukke opp i kampen mot AC Milan.

For Milan er Andrea Conti fortsatt ute og er ikke ventet tilbake før i mars 2018. Hakan Calhanoglu er suspendert og har fått følge av keeper Gabriel, Hachim Mastour og Jherson Vergara.

Stream Inter – Milan på nett

Vil du se live fotballstream av det viktige byderbyet mellom Inter – Milan er du kun noen få klikk unna å kunne gjøre det. Du kan også se mange av de beste toppkampene i europeiske serier. Det gjør du ved å registrere deg på bettingsiden bet365 slik:

Hans Nielsen

248 Artikler