Se kampen mellom Rio Ave og ubeseirede Sporting CP live

Sporting CP har etter ni kamper uavgjort mot Moreirense og Porto som dårligste resultater. Vertene Rio Ave har hatt en middels start på sesongen, men hjemme på Estádio dos Arcos vet de å gi motstand.

Rio Ave – Sporting CP

Med formen 3 – 1 – 1 på siste møter mellom Rio Ave – Sporting CP skal også Rio Ave få testet seg, selv om de vant siste hjemmekamp mot sporting 3 – 1. Sporting CP er med sine 21 mål det nestmest scorende laget i Primeira Division, mens Rio Ave er fjerdsiste lag med 7 mål. Med CPs 5 mål mot seg, og Aves 9 mål mot, tyder det på at Sporting CP skal ha et visst overtak i denne kampen.

Begge lag er så godt som skadefrie. Vertene mangler Silverio som har vært ute siden 2. oktober, mens Sporting CP mangler Alan Ruiz som har vært ute siden 6. oktober. Det er ikke kjent når noen av de kan være tilbake.

Rio Ave

Rio Ave avsluttet Primeira Division 2016/17 på 7. plass, 1 poeng bak Maritimo og Europaligaplass. i Primeira Division 2017/18 gjør de det marginalt bedre og med formen 4 – 2 – 3 har de en 6. plass, men mangler fortsatt 4 poeng opp til Braga som har en billett til Europaligaen. På hjemmebane viser de fin form med 3 – 1 – 1, og det er Porto og Benfica som har påført uavgjort og tap.

Sporting CP

Med kun 2 uavgjort og 7 seiere har Sporting CP fått en bedre start enn de hadde i forrige sesong hvor de havnet på 3. plass og fikk en plass i Champions League. Med kun en seier mot Olympiakos og tap mot Barcelona og Juventus ser det likevel ut til at tiden i Champions League kan få en stopper. Det betyr at Sporting CP kan ende opp i Europaligaen.

Bas Dost scoret mest i forrige sesong i hele Primeira Division og kunne telle 34 mål på 31 kamper på slutten av sesongen. Det var 14 flere scoringer enn nestemann på lista, Francisco Soares. I år holder Bas Dost seg på 2. plass med 7 mål på 9 kamper. Sporting har også en 5. plass på toppscorerlisten med Bruno Fernandes. P å bortebane har Sporting CP sterke 3 – 1 – 0 og uavgjorten kommer fra møtet mot Moreirense for tre kamper siden.

Se Rio Ave – Sporting CP på live stream

Er du registrert med en aktiv spillkonto på bet365 får du tilgang til å se fotball på live stream. I løpet av sesongene vises flere tusen kamper og du kan se dem alle. Kampene som vises er fra Primeira Division, Serie A, Bundesliga og mange andre. For å komme i gang trenger du bare å følge disse enkle trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler