London-derby på London stadion søndag: West Ham – Chelsea

Chelsea har fått en fantastisk start på sesongen og står med fem seire av fem mulige i Premier League, og torsdag ble det seier borte mot PAOK i Europa League, uten stjernespiller Eden Hazard i troppen.

West Ham – Chelsea FC
London stadion, London
Premier League. Runde 6
Søndag klokken 14:30

Chelsea vinner begge omgangene? 2.23 i odds hos Unibet!

Så langt har Huddersfield (3-0), Arsenal (3-2), Newcastle (2-1), Bournemouth (2-0) og Cardiff (4-1) blitt beseiret, noe som sørger for at Chelsea leder tabellen sammen med Liverpool, men med bedre målforskjell.

West Ham har så langt kun tatt tre fattige poeng, de tre de fikk når de slo Everton forrige serierunde. Ellers har det blitt hele 0-4 mot Liverpool i seriepremieren i tillegg til 1-2 mot Bournemouth, 1-3 mot Arsenal og 0-1 mot Wolverhampton.

Det er alt annet enn hva man forventet av West Ham før sesongen. London-laget la store pengesummer på bordet for spillere som Felipe Anderson fra lazio, Issa Diop fra Toulouse, Andriy Yarmolenko fra Borussia Dortmund i tillegg til å hente Jack Wilshere på free transfer fra Arsenal.

Kampene mellom West Ham og Chelsea er ekstra spesiell siden de begge er London-klubber. Se vår oversikt over aller London-klubbene i Premier League og styrkeforholdet mellom dem.

Lagnyheter

West Ham må klare seg uten Manuel Lanzini, Andy Carroll og Winston Reid som alle er ute med skader. Jack Wilshere har vært ute med en skade den siste tiden men kan rekke kampen mot Chelsea.

Pedro måtte forlate banen mot PAOK med en skulderskade, og det er usikkert om han er klar til kamp søndag. Også Mateo Kovacic og Emerson er usikre til oppgjøret.

TV og live stream

TV2 har eksklusive rettigheter til Premier League i Norge og kampen er derfor kun tilgjengelig via deres kanaler. Du kan se kampen enten på TV2 Sport Premium og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Oddstips

West Ham fikk seg en etterlengtet opptur borte mot Everton, en seier som kommer til å gjøre mye for selvtilliten til laget fremover. Og det trengs når serielederne kommer på besøk på London stadion søndag ettermiddag. Chelsea er i knallform, og hvilte en Eden Hazard som har vært sprudlende i starten av sesongen borte mot PAOK torsdag.

Han er tilbake fra start søndag, og vi tror belgieren fortsetter der han slapp i serien. Han er i sitt livs form, og sjansen for at han putter er høy.

Hazard til å score når som helst: 2.00 i odds.

Spill hos Unibet her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler