Tøff oppgave for Carricks Man Utd mens de venter på sin tyske frelser

Michael Carrick Manchester United

Det er duket for en av de store klassikerene i Premier League i kveld når Manchester United tar imot Arsenal på Old Trafford. Michael Carrick har ledet laget til to gode resultater etter at han tok over hovedansvaret ved sparkingen av Ole Gunnar Solskjær, og kan avslutte oppgaven meget godkjent med et godt resultat i kveld.

For straks tar Ralf Rangnickel over, den sagnomsuste tyskeren med den spesielle karrieren og skaperen av gegenpress. Han sies å ha inspirert trenere som Jurgen Klopp og Thomas Tuchel, og nå skal han selv lede et lag på den største scenen, Premier League.

Venter fortsatt på arbeidstillatelsen

Det er fare for at det kan gå både en og to uker til før arbeidstillatelsen til den tyske 63-åringen er på plass, og det kan dermed være muligheter for Michael Carrick å forlenge rekken av kamper uten tap før han trapper ned.

Men først skal selvsagt Arsenal temmes. Gjestene kommer til Manchester med selvtillit og optimisme, der de kun har tapt én av de siste seks kampene i serien, mot Liverpool. Artetas menn befinner seg nå på femteplass på tabellen, kun ett poeng bak London-rival West Ham på fjerdeplass.

For Manchester United sin del har det kun blitt én seier på de siste seks, og de røde djevlene har falt helt ned på tiendeplass på Premier League-tabellen med sine 18 poeng, fem mindre enn Arsenal og hele 15 mindre enn ligaleder Chelsea.

Forventede lagoppstillinger:

Harry Maguire er tilbake fr asuspensjon, og han hopper nok rett inn i førsteelleveren til hjemmelaget igjen. Hverken Paul Pogba, Edison Cavani eller Raphael Varane er frisk igjen til dette oppgjøret, mens Luke Shaw trolig blir vurdert nærmere avspark. Jeg forventer også å se Ronaldo tilbake i startoppstillingen, etter at han ble benket mot Chelsea.

Saka kan være klar igjen allerede til dette oppgjøret, etter at han måtte forlate banen med en muskelskade i kampen mot Newcastle i helgen. Det er ellers ingenting nytt å melde hos Artetas menn, utenom de to langtidsskadde Sead Kolasinac og Granit Xhaka.

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Telles; Matic, Fred, McTominay; Fernandes; Sancho, Ronaldo

Arsenal: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares; Partey, Lokonga; Martinelli, Odegaard, Smith Rowe; Aubameyang

Spilltips: Uavgjort

Det er vanskelig å helt vite hva man skal forvente av dette Manchester United-laget i kveld, men om spillerne ønsker å overbevise sin nye sjef bør vi forvente å se et høytpressende hjemmelag.

[odds data-token=’auJ3qHRkfQ2r6P1ugZ5sWLENQeEi5gAJlul8Jfx8′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Arsenal scorer forbøusende lite mål så langt denne sesongen, og Sakas fravær gjør ikke tingene bedre. Arsenal har hatt et godt grep på Manchester United siste årene, og er små favoritter her, men jeg tror de må nøye seg med uavgjort.

Jeg synes det lukter 1-1 av denne kampen, og kommer personlig til å gå for det. Unibet gir fine 6.75 i odds for 1-1.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler