Swansea og Southampton kjemper for overlevelse på Liberty stadion tirsdag

Swansea City AFC – Southampton FC
Liberty stadion, Swansea
Premier League, runde 31 (utsatt kamp)
Tirsdag klokken 20.45

Det blir et uhyre spennende oppgjør på Liberty stadion tirsdag kveld, der håpet om å overleve i Premier League denne sesongen virkelig henger i en tynn tråd for en eventuell taper i kampen.

Med to kamper igjen å spille befinner Swansea seg på den øverste nedrykksplassen med 33 poeng. Southampton har like mange poeng, men en bedre målforskjell plasserer dem på trygg grunn på plassen over Swansea.

West Bromwich og Stoke er i enda mer trøbbel med sine 31 og 30 poeng og med kun én kamp igjen spille, mens Huddersfield er å finne på 16. plass med 36 poeng og to resterende ligakamper. West Ham skal gjøre mye galt for å ikke overleve, med sine 38 poeng har de 15. plassen for øyeblikket, også de med to kamper igjen å spille.

I helgen tapte Swansea 0-1 borte mot Bournemouth, deres tredje strake tap i serien. Southampton klarte 1-1 borte mot Everton, og tok dermed sitt femte poeng på de siste tre kampene.

Lagnyheter

Swansea har både Wilfried Bony og Leroy Fer fortsatt ute med skader, de er holdt på sidelinjen av henholdsvis en kneskade og en akillesskade.

For Southampton sin del er det så å si ingen skader å melde om, kun Steven Davies som enda er ute en ukes tid med akillesproblemer.

Forventede lagoppstillinger

Swansea (3-4-1-2): Fabianski; van der Horn; Mawson, Fernandez; Roberts, Ki, Carrol, Olsson; Dyer, Ayew, Abraham

Southampton (3-5-1-1): McCarthy; Bednarek, Yoshida, Hoedt; Cedric, Højbjerg, Romeu, Lemina, Bertrand; Tadic; Austin

Kan du se kampen mellom Swansea og Southampton med live stream?

I Norge er det TV2 som har rettighetene til å sende engelske Premier League, og kampen vil derfor være tilgjengelig på TV2 Sport Premium på TV. Ønsker du å live streame kampen vil den være tilgjengelig på TV2 sin egen live-streamingstjeneste TV2 Sumo.

Spilltips til kampen mellom Swansea og Southampton

En vinn eller forsvinn-kamp for begge lag, der Swansea ser klart svakest ut, og nesten resignerte. Ikke vunnet på syv kamper, og har den siste tiden falt som en stein på tabellen.

Southampton på sin side har en kurve som peker oppover, og har et mannskap som bør være for gode til å rykke ned. Klatret i helgen over nedrykksstreken for første gang på seks uker, og kan med seier tirsdag kveld mer eller mindre sikre plassen i Premier League etter en etterlengtet opptur på slutten av sesongen.

Vi går for Southampton-seier til oddsen 2.37 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler