Vinn billetter til å se Liverpool mot Manchester United den 15. desember!

Det er dyktighet, og ikke flaks, som bestemmer hvem som vinner denne konkurransen. Den går nemlig ut på hvem som klarer å vinne en kupong med høyest odds i perioden som kampanjen foregår nå i oktober.

Alle spill som er satt på Rizk på over 50 kroner er med i konkurransen. Det vil si at om du klarer å sette for eksempel en trippel til 160.00 i odds som går inn, og som er det høyeste vinnerspillet i perioden, vinner du. Om en annen setter en firer med 150.00 i odds til 1000 kroner i innsats, er du fortsatt vinneren.

Slik er reglene:

  • Den med høyest odds på en vinnende spillkupong vinner.
  • Spilleren som setter en vinnende spillkupong med høyest odds i kampanjeperioden stikker av med hovedpremien: En tur for to pers til Liverpool for å se LFC-MUFC 15.desember, alt inkludert.
  • Kun spill plassert med 50 kr eller mer i innsats er gjeldende i konkurransen.
  • Det vil være ledertavle på Rizk Insider som oppdateres ca. kl. 12:00 hver dag under kampanjen.

Dette er premiene:

1.plass: Tur for to pers til LFC-MUFC 15.des*

2.plass: 3000 kr
3.plass: 2000 kr
4.plass: 1000 kr
5-10.plass: 500 kr

*Tur-retur fra Oslo-Liverpool, hotell og hospitality billetter til kampen.

Alt du trenger å gjøre er altså å spille en høy spillkupong for over 50 kroner i perioden mellom mandag 15. oktober og søndag 28. oktober.

Kampanjen er i gang, og om du ikke allerede er medlem kan du registrere deg som ny kunde hos Rizk, og motta en velkomstbonus på fine 100% opptil 2000 kroner i tillegg til å være med i konkurransen!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler