Ole Gunnar Solskjærs første kamp som permanent Manchester United-manager

Old trafford

Landslagspausen er over og vi er igjen klar for å ta fått på racet om den viktige fjerdeplassen i Premier League. Manchester United har levert en rekke flotte resultater siden Ole Gunnar Solskjær overtok som manager, og selv om de har famlet litt mot topplagene, er vi sikre på at de hjemme mot Watford gjør det som må til for å holde liv i drømmen om Champions League-spill til neste år, i det som blir Solskjærs første kamp etter at han skrev under på en treårskontrakt med klubben tidligere i uken.

Hjemme på Old Trafford har de røde djevlene stort sett hatt god kontroll og på sine ti siste hjemmekamper har det blitt seks seire, tre uavgjort og ett tap. Sist gang de røde djevlene tapte en Premier League-kamp på eget gress, var i august i fjor da Tottenham reiste tilbake til London med alle tre poengene.

Watford på sin side, har hatt en relativt god sesong så langt og selv om de ikke kan true topp 6-lagene, har de plassert seg trygt på øvre halvdel av tabellen med 12 seire og 11 uavgjort så langt. På hjemmebane har The Hornets bevist at de er et lag med mye kvalitet, men ute på reisefot har de slitt langt mer og deres to siste bortekamper mot City og Liverpool endte i stortap. Unibet tilbyr en fristende 4,65 i odds på uavgjort, men selv om United kommer fra to strake tap, er det lite som tilsier at Watford skal kunne leve opp til et slikt resultat.

Manchester United får bare 1,44 i odds for seier, men som vi snart skal se er det et par kombinasjoner du kan spille på som kan gi deg langt bedre odds enn som så, for vi regner med at Solskjærs gutter gjør jobben også denne gangen og opprettholder Uniteds gode statistikk mot Watford, som viser fire seire på de fem siste oppgjørene.

Skademarerittet vil ingen ende ta for Sunny Boy

Manchester United har vært plaget med mange skader den siste tiden og Solskjær har fortsatt en rekke spillere ute av troppen. Roman Lukaku er fortsatt usikker, Alexis Sanchez må trolig vente tre-fire kamper før kneet er klart for 90 minutter, Anthony Martial måtte melde forfall til EM-kvaliken mot Frankrike og han er ennå usikker mot Watford. Andre viktige spillere som muligens må se oppgjøret fra sidelinjen er Marcus Rashford, Matteo Darmian, Luke Shaw, Nemanja Matic og Eric Bailly som alle sliter med mindre skader.

Javi Gracia har nok en langt enklere jobb med å ta ut laget sitt mot United ettersom han ikke har en eneste skade av betydning å ta hensyn til. Vi forventer at laget han stiller blir mer eller mindre uendret fra laget som slo Crystal Palace i FA-cupen før pausen.

Følg spenningen live

Om du vil holde et øye med kampen for å se om oddskupongen din går inn, kan du se den på både TV Sporten, TV Premium og TV2 Sumo.

Skader skaper problemer, men United trekker det lengste strået etter 90 minutter

Før kampen ligger Manchester United på femteplass med 58 poeng, mens Watford ligger på åttende med bare 42 poeng. Alle forventer at United vinner denne kampen og legger press på Arsenal som ikke spiller før på mandag. Vi føler oss også trygge på at United vinner, men grunnet viktige skader og et Watford-lag som ikke har mye mer enn ære å spiller for, tror vi det blir en tett kamp hvor Man United vinner etter 90 minutter, men begge lag scorer. Det tar oddskupongen din fra bare 1,44 på ren United-seier, til en finfin odds på 2,95 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler