NordicBet gir 10.00 i odds på over 2.5 mål i Chelsea vs Spurs!

oddsboost chelsea tottenham

Herregud for en vild avslutning det var på Tottenhams kamp borte mot Leicester onsdag. 1-2 ble snudd til 3-2 fra 5 minutter på overtid.

Dermed er Spurs for alvor med i kampen om Champions League-plassene i Premier League denne sesongen, og med Chelsea sin elendige form om dagen er det kanskje Spurs som kommer til Stamford Bridge som favoritter i dette oppgjøret.

For Chelsea har nå kun vunnet én av sine seks siste Premier League-kamper, og har falt helt i fra i kampen om ligatittelen. Det har vært så ille de siste ukene at Chelsea nå må begynne å se nedover på tabellen, og ikke opp til City på førsteplassen.

[sports data-token=’Ek2w6xIbwbtxmLxB5krlhtw31RDT8l7MImLrjUDG’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Mega-boost fra NordicBet

På søndag er det tid for møte mellom London-rivalene Chelsea og Tottenham på Stamford Bridge. NordicBet booster oddsen til alle nye kunder, på at det blir over 2.5 mål i kampen, til hele 10.00.

Dette får du i tillegg til opptil 1000 kr i gratisspill på hvilken som helst sport, dersom du setter inn minimum 100 kr når du åpner ny konto hos NordicBet.

Tilbudet fra NordicBet er tilgjengelig kun for nye kunder.

Oddsboost hos NordicBet!

Over 2.5 mål: 10.00!

Spilltips: Poengdeling

[odds data-token=’zp8qStu5oK5LjUqf8RSXts3OocmwaKiQ3pTd2ryn’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Tottenham kommer fra en helt vill opplevelse mot Leicester på onsdag, og tar selvsagt med seg både selvtillit og optimisme fra den kampen til denne. Contes menn lå under 1-2, før Steven Bergwijn scoret to raske mål på overtid av overtid, og sikret Spurs alle tre poengene.

Spurs er dermed i førersetet når det kommer til kampen om fjerdeplassen, og vil også gå forbi Chelsea om de vinner alle fire hengekampene de har på London-rivalene.

Chelsea var overlegne mot Spurs i FA-Cupen her på Stamford Bridge for to uker siden, men Chelsea har sett umotivert og svake ut i de to foregående Premier League-kampene mot Manchester City (0-1) og Brighton (1-1).

Jeg tror vi får se et helt annet Spurs-lag her enn for to uker siden og går for poengdeling.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler