Wembley klar for toppkamp i FA-cupens semifinale når Manchester United møter Tottenham Hotspur

Manchester United – Tottenham Hotspur
Wembley stadion, London
FA-cupen, semifinale
Lørdag klokken 18.15

FA-cupen er det eneste trofeet igjen å spille for både for Manchester United og Tottenham, og når topp fire mer eller mindre er sikret for begge lag er det trolig fullt fokus fra både Jose Mourinho og Mauricio Pochettino lørdag kveld.

Med fire kamper igjen å spille skiller det seks poeng mellom United på andreplass og Spurs på fjerde. Liverpool skiller lagene fire poeng bak United mens Chelsea lurer bak på femte åtte poeng opp til Spurs men med en kamp til gode.

Veien hit

I rundene opp mot semifinalen har Manchester United vunnet over Derby hjemme (2-0), Yeovil borte (4-0), Huddersfield borte (2-0) og Brighton hjemme (2-0).

Tottenham på sin side har trengt to omkamper for å komme seg hit. AFC Wimbledon ble først slått 3-0 hjemme, så ble det 1-1 og 2-0 mot Newport, 2-2 og 6-1 mot Rochdale og 3-0 borte mot Swansea.

Forventede lagoppstillinger

Manchester United: de Gea; Darmian, Jones, Smalling, Young; Matic, Herrera, Pogba; Lingard, Lukaku, Sanchez

Tottenham: Lloris; Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Dembélé, sissoko; Eriksen, Alli, Son; Kane

? The last time we faced Manchester United at Wembley ?⏱ #COYS #THFC

Et opslag delt af Tottenham Hotspur (@spursofficial) den

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasat 4 er det andre alternativer for å se dette oppgjøret fra FA-cupens semifinale, blant annet hos Unibet.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips

Dette er en hard nøtt å knekke spillmessig, da vi forventer to heltente lag som virkelig ønsker å spille seg til finalen i årets utgave av FA-cupen. Men Tottenham er for øyeblikket et bedre lag enn Manchester United, og vil dessuten ha en ganske klar fordel av å spille på sin midlertidige hjemmearena. Vi går for Tottenham-seier til fulltid til 2.25 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler