Manchester United – Burnley: Storkamp på Boxing day

Manchester United – Burnley
Old Trafford
Premier League
Tirsdag klokken 16.00

Forrige møte på Old Trafford mellom Man U og Burnley endte med poengdeling. Det var i forrige sesong hvor Burnley viste svak form. Nå er de sterkere enn på lenge.

Manchester United – Burnley

Det er riktignok kun United som har vunnet noen av de fem siste kampene. På disse står det 3 – 2 – 0 til Manchester. Men, med den nevnte poengdelingen fra det tilsvarende møtet i forrige sesong viser Burnley at de kan overraske. Selv om de har fått flere poengdelinger må vi langt tilbake i tid for å finne sist Burnley reiste hjem med tre poeng fra Old Trafford. Sist det skjedde var i Division One i 1962 i kampen som endte 2 – 5. Siste Burnley seier på eget gress var derimot i 2009.

Manchester United

Med 13 – 3 – 3 totalt og 8 – 0 – 1 er det ingen tvil om at Manchester United hører hjemme i toppen av tabellen i Premier League. Men, med 42 poeng er det ingen sikker andreplass de har. Under ligger Chelsea med 39 poeng og det er 13 poeng opp til byrivalen Manchester City.

I løpet av julemåneden har det ikke blitt noen nye skader for Manchester United, men fortsatt mangler en forsvarsspiller og to midtbanespillere. Det er Eric Bailly, Micael Carrick og Marouane Fellaini.

Burnley

Burnley avsluttet forrige sesong på 16. plass, kun 6 poeng over neddrykksplass. Det kan virke som om det fikk de til å innse alvoret, for nå har de gjort et hopp opp til 7. plass. Formen er på 9 – 5 – 5, og det plasserer de bare 10 poeng bak United før denne kampen. Noe som trekker ned er antall mål. Med kun 16 scoringer og 15 mot seg er de langt bak lagene som hevder seg helt i toppen. United har for eksempel 41 scoringer så langt. Men Burnely viser også grei form borte, her står det 4 – 3 – 2, og har kun tapt for Manchester City og Leicester.

Burnely har fått en ny suspendering. James Tarkowski må stå over ut 2017. Av skader er det lite nytt, noe som betyr at Dean Marney, Tom Heaton og Jonathan Walters fortsatt er eneste spillere som er ute.

Manchester United – Burnley live

bet365 sender live oppdateringer på nettradio fra kampen mellom Manchester United og Burnley. For å følge kampen på Boxing day live trenger du en aktiv spillerkonto. Her er fremgangsmåten for følge Manchester United – Burnley live stream på nettradio:

Hans Nielsen

248 Artikler