Manchester City – Tottenham: Se vennskapskampen via live stream

Manchester City og Kyle Walker skal møte Manchester City til en av de siste treningskampene før sesongen på Nissan Stadium i Nashville, Tennessee i USA lørdag kveld. Kampen starter klokken 17.00 lokal tid, og siden vi ligger 7 tidssoner forann Tennessee vil du kunne live streame kampen ved midnatt i Norge.

Dyreste forsvarspiller noensinne

Manchester City har gjort flere store kjøp i sommer allerede, men den nysigneringen som vil få desidert mest oppmerksomhet på lørdag er Kyle Walker. Høyrebacken gikk fra Tottenham til laget fra Manchester City tidligere i sommer for hele 550 millioner norske kroner.

Han ble derved den dyreste forsvarspilleren i historien, omtrent 50 millioner kroner dyrere enn David Luiz overgang fra Chelsea til PSG for noen sesonger siden.

Ryktene sier at Tottenham er fornøyd med handelen. De fikk friske midler inn og har Kieran Trippier i bakhånd.

Trippier, som er et halvt år yngre har ikke hatt voldsomt til tillit i klubben så lenge Walker har blitt ansett som bedre, men det ser ut til at Spurs denne sesongen har tenkt til å satse på engelskmannen.

Ingen overganger inn så langt

For Tottenham har enda ikke kjøpt nye spillere dette overgangsvinduet. Man skal ikke utelukke at det kommer noen nye annsikter inn senere i sommer, men Tottenham og manager Mauicio Pochettino har vært tydelig på at de har tenkt til å beholde stammen i laget og er fornøyd med den.

Både Dele Alli, Eric Dier, Christian Eriksen, Harry Kane og Toby Alderweireld ser ut til å bli med videre. Dessuten har Pochettino stor tro på eget akademi, og det med god grunn. Tottenham har selv produsert flere førstelagsspillere de seneste sesongene.

City brukt mest i serien til nå

Manchester City har vært svært aktive på overgangsmarkedet i sommer, og spillere som Menjamin Mendy og Bernardo Silva fra Monaco, Danilo fra Real Madrid og Ederson fra Benfica har kommet inn for hele 1,7 milliarder kroner i tillegg til Kyle Walker.

Ryktene sier at flere spillere også er på vei inn, blant annet snakkes det om Kylian Mbappé fra Monaco i en overgang verdt svimlende 1,8 milliarder kroner.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på Nissan Stadium i Nashville, Tennessee. Dette er en multibruks-stadion som eies av Nashville by. For det meste blir den brukt til amerikansk fotball og Tennessee Titans i NFL, men også det amerikanske landslaget i fotball bruker stadionen regelmessig til fotballkamper.

Kapasiteten er oppunder 70.000 tilskuere, men det blir neppe så mange tilskuere på lørdag.

Hvor kan du se kampen?

Kampen kan du streame om du har et abonnement hos Viaplay. Men om du ønsker å live streame kampen, i tillegg til flere tusen andre kamper i løpet av året lønner det seg å ha en aktiv konto hos Bet365.

Oppretter man en konto hos dem og setter inn et innskudd har du tilgang til all slags sports-eventer og fotballkamper som blir sendt via live stream.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler