Leicester mot Manchester City – Se toppoppgjøret i Ligacupen med live stream

Leicester City FC – Manchester City FC
King Power Stadium, Leicester
Ligacupen, kvartfinale
Tirsdag klokken 20.45

Manchester City har slitt seg videre i ligacupen mot betydelig svakere motstand. Tirsdag venter Premier League-mostand i form av Leicester på bortebane. Vi gir deg live stream til kampen.

Veien til kvartfinaler

Leicester kom inn i den andre runden av turneringen, der de gjestet Sheffield United på Bramall Lane. Det ble til slutt en komfortabel 4-1-seier etter mål av Gray, to av Slimani og Musa.

Allerede i runde tre var det klart for en betydelig bedre motstander for Leicester da Liverpool kom på besøk på King Power stadium, men et reservepreget Leicester vant greit 2-0 over et reservepreget Liverpool. Okazaki og Slimani scoret hjemmelagets mål.

I forrige runde ble det igjen hjemmekamp for Leicester, og Championship-laget Leeds ble slått komfortabelt 3-1 etter mål av Iheanacho, Slimani og Mahrez.

Trengte straffer

Manchester City kom inn i den tredje runden av turneringen, der de møtte Premier League-kollega West Bromwich på bortebane. Til tross for at flere førstelagsspillere som Gabriel Jesus, Raheem Sterling og Fabian Delph startet ble det bare en 2-1-seier for de lyseblå, som ellers har vært uslåelige i Premier League.

I forrige runde tok de imot Wolverhampton på hjemmebane, og gjestene holdt Agüero & co til 0-0 både til full tid og gjennom to ekstraomganger. Dermed måtte kampen avgjøres på straffespark, der City var overlegne og til slutt vant 4-1. De Bruyne, Touré, Sané og Agüero satt City sine straffer, mens Boantini satt Wolves ene.

King Power Stadion Leicester

Leicesters hjemmebane, King Power Stadium.

Leder serien overlegent

Men om Manchester City har småslitt seg videre i Ligacupen kan det ikke sies at laget sliter i Premier League. 16 seire og én uavgjort på de første 17 serierundene ble toppet med en imponerende 4-1-seier over gullkonkurrent Tottenham på hjemmebane i helgen.

Dermed leder Manchester City med hele 11 poeng ned til neste lag på tabellen Manchester United, og hele 26 poeng mer enn tirsdagens Ligacup-motstander Leicester på åttendeplass.

Tidligere møter

De to klubbene har ikke møttes i Ligacupen de siste 25 årene, men ved 18 anledninger i Premier League og i FA-cupen. Manchester City har vunnet ni av dem, Leicester fem og fire har endt med uavgjort.

I fjor vant Manchester City begge oppgjørene i Premier League, først 2-1 på hjemmebane før de vant 2-0 på King Power Stadium.

Skader og suspensjoner

Leicester-manager Claude Puel vil trolig stille med det beste mannskapet han har tilgjengelig, da Ligacupen trolig er lagets største sjanse til å sikre seg edelt metall denne sesongen. Men han må klare seg uten Matty James og Robert Huth, som begge er ventet tilbake i trening om en to ukers tid.

For Manchester City sin del er John Stomes og Vincent Kompany ite til slutten av måneden, mens Benjamin mendy selvsagt fortsatt er flere måneder unna å være tilbake i full trening etter den stygge kneskaden han påførte seg i starten av sesongen.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Det er fine muligheter for deg som ønsker å live streame den engelske ligacupen i Norge. Bet365 har denne og resten av kvartfinalene tilgjengelig kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler