De elleve beste spillerne i Premier League

Bernardo Silva Manchester City

Det finnes ikke en bedre arena og vise seg frem på, og det er noe disse spillerne vet å utnytte seg av. Premier League er en liga som alle sammen har lyst å spille i og hvor noen av verdens beste klubber spiller. Her er en rangering over de elleve beste spillerne i Premier League.

11. Harry Kane (Tottenham)

Harry Kane hadde en utrolig bra start i årets Premier League. I kampen mot Aston Villa spilte han utrolig godt og var et uromoment hele tiden. Han avgjorde kampen med to raske mål helt i sluttminuttene av kampen og berget 3 poeng for Spurs.

10. Troy Deeney (Watford)

Latterlig effektiv. Han har en strålende teknikk og er alltid involvert når Watford går i angrep. Det har definitivt hjulpet han i denne sesongen med å spille sammen med Javi Gracias i en 4-2-2-2 formasjon.

9. Ashley Barnes (Burnley)

Burnley Trenger en spiller som lager mange mål for klubben. Hans fire mål og en assist i sine fem kamper hjalp Burnley til å slå Spurs på bortebane. Han ordnet også et poeng mot nedrykksrivalene Southampton og sikret en komfortabel 3-1-seier mot Brighton.

8. Aaron Wan-Bissaka (Manchester United)

Han er en nysignering for klubben etter at han dro fra Crystal Palace. Ole Gunnar Solskjær har stor tro på denne gutten og det er ikke uten grunn. Han er en teknisk god spiller og meget hurtig. Denne gutten vil gjøre det stort for klubben han signerte for.

7. Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

Han er rolig, full av energi og ikke minst utrolig god teknisk med ballen. Han er et stort uromoment for motstanderen og liker å utfordre med ball. I den første seriekampen mot Norwich City, så hadde han en glimrende målgivende pasning.

6. Christian Pulisic (Chelsea)

Etter at Frank Lampard bestemte seg for å hente en ny spiller, kom amerikaneren kom til Stamford Bridge for 57,6 millioner pund fra Borussia Dortmund i sommer. Han er hentet til klubben for å erstatte Eden Hazards som gikk til Real Madrid. Han er en god innsats for å score mål.

Han er en spiller med høyt tempo, rolig spillestil og er fantastisk teknisk med ballen

5. Bernardo Silva (Man City)

Han har vært en av Man Citys beste spillere igjennom hele sesongen. Han strålende mot Arsenal og hjalp til med å ødelegge spillet til Chelsea. Han skaper mange sjanser og er veldig flink til å ødelegge spillet til motstanderne.

4. Oleksandr Zinchenko (Man City)

Pep Guardiola brukte mye penger på å skaffe seg en ny venstreback i fjor sommer. Hvem hadde trodd at en talentfull, ung og angripende midtbanespiller ville ende opp med å bli venstreback. Benjamin Mendys var skadet så da ble Zinchenko til en forsvarer, og dette skulle vise seg og bli veldig bra. Det ser også ut som om han trives i sin nye rolle som back.

3. James Maddison (Leicester)

Hvis Brendan Rodgers kan få Maddison til å ta mer defensivt ansvar og forbedre sin defensive posisjonering , vil han ha en av de beste angripende midtbanespillerne i hele ligaen til å bygge et lag rundt. Han skaper utrolig mange sjanser i Premier League, så dette er en spiller med mye talent.

2. Sadio Mane (Liverpool)

Spillerne i Liverpool ser ut til å føle presset i det siste. Mens Mo Salah har hatt en liten formsvikt, har Sadio Mane trappet opp og vist seg skikkelig frem. Fire mål på fem kamper, full av energi, smarte bevegelser, bestemt og lynrask med ballen… men han kan ikke gjøre alt selv.

1. Alisson (Liverpool)

Den beste målvakten i Premier League? David De Gea er utrolig god, men Alisson slipper inn lite mål samtidig som han fungerer som en ekstra forsvarer til tider. Dette gjør at Liverpool kan komme høyere opp på banen og presse høyt. Han er også veldig presis med hvor han kaster eller sparker ballen til sin medspiller og setter spillet fort i gang. Dette er til stor hjelp for alle sammen på Liverpool.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler