Fulhams Stefan Johansen med ny sjanse fra start på Etihad – Møter City i Ligacupen

Det blir ikke avgjort med det første hvem vinneren av oppgjøret møter, da kampen mellom Leicester og Southampton i den fjerde runden er utsatt på ubestemt tid grunnet den tragiske ulykken ved King Power stadion søndag.

Manchester City – Fulham
Craven Cottage, London
Engelsk Ligacup, fjerde runde
Torsdag klokken 20:45

Se kampen hos Unibet

At Pep Guardiola prioriterer andre og viktigere turneringer også denne sesongen er vel ingen hemmelighet, der suksess i Champions League er det som mangler, og som forventes av fans og eiere av klubben.

Men klubben var i samme posisjon forrige sesong, og det endte med gull i både Ligacupen og i Premier League. Man er dermed regjerende mestere i turneringen, og det er alltid et mål å forsvare en tittel i en stor klubb som City.

Det var store forventinger til Fulham før sesongen etter at klubben brukte over 100 millioner pund på overgangsmarkedet, og flere tippet dem på øvre halvdel og at de også kunne bite fra seg i cupturneringene.

Men så langt har det variert stort i prestasjonene, og helgens 0-3-tap hjemme for Bournemouth var det syvende på de ti første serierundene i Premier League. Det plasserer Fulham på tredje sisteplass og direkte nedrykk tilbake til Championship.

Manchester City på sin side er enda ubeseiret i hjemlige turneringer, og topper Premier League-tabellen a poeng med Liverpool, men med bedre målforskjell.

Lagnyheter

Lero Sane, Vincent Kompany og Nicolas Otamendi er alle forventet å starte kveldens kamp etter at de satt på benken i kampen mot Tottenham mandag. De får trolig følge av Kevin De Bruyne.

Foden og Diazstarter trolig på topp, og Oleksandr Zinchenko tar plass på venstre back da Danilo og Delph begge er usikre. Muric tar plassen i mål, mens John Stones og Fernandinho begge trolig må spille sin andre kamp på tre dager på grunn av skader i troppen.

For Fulham og manager Slaviša Jokanovićs del er det også forventet en del rullering. Stefan Johansen får trolig tillit sentralt, mens stjernespissen Aleksandar Mitrovic trolig blir hvilt.

Forventede lagoppstillinger

Manchester City: Muric; Stones, Kompany, Otamendi, Zinchenko; Fernandinho, De Bruyne; Diaz, Foden, Sane; Jesus

Fulham: Bettinelli; Christie, Chambers, Mawson, Le Marchand; Zambo Anguissa, Cairney, Johansen; Ayite, Kamara, Vietto

TV og live stream

Unibet vil sende kampen mellom Chelsea og Derby via sin live-streamingstjeneste i Norge til alle som har en aktiv konto hos dem, helt uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra blant annet La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie og mye mer gjennom hele året, helt kostnadsfritt.

Spilltips: Under 3.5 mål

Odds

Bookmaker

Bonus

2.15

1000 kr

Vi tviler på at Manchester City kjører på full gir i dette oppgjøret, og vi tviler enda sterkere på at de slipper inn mål. Vi tror det blir en komfortabel 2-0 eller 3-0 seier til hjemmelaget.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler