Dele Alli ute til mars – Skadeskutt Tottenham-lag før møtet med Chelsea torsdag

Dele Alli skadet Tottenham

Med Dele Alli som siste mann på en skadeliste som også inneholder navn som Moussa Sissoko, Victor Wanyama, Lucas Moura og Harry Kane. I tillegg er Heung-min Son borte på landslagsoppdrag.

Chelsea – Tottenham
Stamford Bridge, London
Ligacupen, semifinale – andre kamp
Torsdag klokken 20:45

Må trolig ha forsterkninger for å holde tritt i fire turneringer

Og Pochettino er trolig klar over at begrensningene han har i stallen for tiden, spesielt fremover på banen, sørger for at den knappe ledelsen de har fra den første kampen alt annet enn garanterer dem en plass i finalen.

Tottenham har tre andre turneringer å tenke på i de kommende ukene, så Pochettino bør virkelig vurdere å spørre styreformann Daniel Levy pent om forsterkninger allerede i dette vinduet.

For både Harry Kane og Dele Alli er ute til mars, og når Heung-min Sons Sør-Korea i tillegg ser ut til å nå langt i Asiamesterskapet er det virkelig tynt i rekkene fremover hos Spurs. Heldigvis er Eric Dier tilbake fra skade, og Harry Winks scoret det avgjørende målet på overtid i 2-1-seieren over Fulham i helgen.

Neste kamp for Tottenham er på søndag da Crystal Palace venter på bortebane i FA-cupen, før Watford gjester Wembley tre dager senere. Om tre uker er det klart for første kamp i dobbeltoppgjøret mot Bundesliga-lederne Borussia Dortmund i Champions League.

Higuain lar vente på seg

Chelsea kommer fra 0-2 borte mot Arsenal i helgen, i den kamp der de var best i store deler av begge omgangene. Chelsea startet nok en gang med Hazard på topp, og det er ingen tvil om at Sarri lengter etter et klart førstevalg på topp.

Gonzalo Higuain er på vei, men Chelsea er avhengig av at flere overganger skal gå i orden før han eventuelt blir bekreftet. Med andre ord blir argentineren etter alle solemerker ikke klar til dette oppgjøret.

Det er ellers ikke mye skader å melde om i Chelsea-troppen, og Olivier Giroud inn for Willian eller Pedro er trolig den eneste forandringen Sarri gjør fra Arsenal-kampen, for å få mer muskler og hodestyrke på topp.

Chelsea møter Sheffield Wednesday I FA-cupen søndag, I en kamp det trolig blir rullert mer i førsteelleveren av Sarri enn mot Tottenham. Neste ligakamp for Chelsea er borte mot Bournemouth onsdag neste uke.

Forventede lagoppstillinger

Chelsea: Arrizabalaga; Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso; Kante, Jorginho, Kovacic; Pedro, Giroud, Hazard

Tottenham: Lloris; Alderweireld, Sanchez, Vertonghen; Trippier, Dier, Winks, Davies; Eriksen, Lamela, Llorente

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler