Følger Crystal Palace opp 3 – 0 seieren over Arsenal i sist møte?

Crystal Palace – Arsenal
Selhurst Park
Premier League
Torsdag klokken 21.00

Arsenal skal være motiverte før avspark på Selhurst Park. Det er nemlig bare tre poeng opp til Tottenham og en plass i neste sesong av Europaligaen. Men, Crystal Palace er en plass mellom asken og ilden med kun 1 poeng ned til nedrykksplass.

Crystal Palace – Arsenal

3 – 0 seieren til Crystal Palace forrige gang lagene møttes på Selhurst Park må kunne sies å være et unntak. Utenom dette tapet og en poengdeling i Premier League 2015/16 på Emirates Stadium har nemlig Arsenal tatt tre poeng på de fem siste kampene.

Crystal Palace

Det har gått fra en 14. plass i forrige sesong til en 16. plass nå for Crystal Palace. Vertene viste frem litt forbedring på formen i de siste kampene sist sesong, men det er ikke noe de har tatt med seg videre til Premier League 2017/18 sesongen. Men, det ser likevel ut som om de nærmer seg noe man kan kalle riktig spor. De 7 første kampene endte med 7 tap. Deretter har de stort sett klart å ta poeng. I de 12 siste kampene har de nemlig 4 seire, 6 uavgjort og kun 2 tap. Tilsammen gir det formen 4 – 6 – 9. På Selhurst Park står det 3 – 3 – 3.

På skadebenken er det lite som skjer for Crystal Palace. De mangler i dag to spillere, connor Wickham og Chung-Yong Lee. Wickham er ventet tilbake rundt nyttår, mens det er usikkert når Lee kan stille igjen.

Arsenal

Arsenal viser brukbar form, men ligger en plass under spill i Europa neste sesong. Det til tross for a de avsluttet Gruppe H på topp. Nå som det er pause i internasjonal fotball skal man ikke se bort fra at det kan bli mer fokus på Premier League, og at Arsenal kan gi alt for å dekke inn Tottehams ledelse på tre poeng.

Formen er 10 – 4 – 5 som er langt bedre enn hva Crystal Palace har å vise til. Arsenal er også et lag som scorer langt mer. Så langt har de 34 mål, samtidig som de har sluppet inn 23. Sammenlignet med Crystal Palace’ 16 – 29 skal det være gode sjanser for at Arsenal puster Tottenham i nakken etter denne kampen.

Arsenal mangler også to spillere med skader. Aaron Ramsey, som spiller midtbane forsvant 10. desember, på skadebenken møtte han da Santi Cazorla som har vært ute siden okotober. I tillegg er Laurent Koscielny ute på grunn av suspensjon.

Få Crystal Palace – Arsenal live oppdateringer

Åpner du en aktiv spillerkonto å bet365 kan du følge Crystal Palace – Arenal live på nettradio. Her er fremgangsmåten for å få live oppdateringer på kampen:

Hans Nielsen

248 Artikler