Se Everton møte Chelsea på Stamford

På de fem siste kampene har Chelsea 4 – 1 – 0 mot Everton. Chelsea golder en 4. plass, mens Everton kjemper desperat under neddrykksstreken. Det ser ut som om Chelsea skal sette en stopper for Evertons League Cup spill. Det som er sikkert er at det blir en kamp som er spennende å se på live fotball stream.

Chelsea – Everton

Kampen spilles onsdag 20:45 på Stamford Bridge og Everton har ikke vunnet en kamp på Stamford Bridge siden 1994. Sist Everton tok en seier over Chelsea var i 2015 i Premier League. Så langt har Chelsea formen 5 – 1 – 3 i Premier League, men på hjemmebane står det 2 – 1 – 2, så det er litt blandede resutlater. Everton har kun vunnet mot Stoke og Bournemouth. Det gir de formen 2 – 2 – 5.

I League Cup har Chelsea så langt spilt mot Notthingham Forrest og slo dem 5 – 1. Everton har spilt mot Sunderland og gikk seirende ut av kampen som endte 3 – 0.

Chelsea har det desidert beste laget og har nesten scoret like mange mål som Everton har sluppet inn. Chelsea har så langt 17 – 10, mens Everton har 7 – 18. Det gir også utslag på toppscorerlisten. Med Álvaro Morata har Chelsea den 4. mest scorende spilleren i Premier League. Til nå har han satt ballen i nettet 6 ganger. For Everton er det Wayne Rooney som scorer mål, med 4 mål finner vi Ronney på 11. plass.

Skader

Før kampen mangler Chelsea 3 spillere, Danny Drinkwater, N’golo Kante og Victor Moses. De to første er ventet tilbake i månedsskiftet oktober/november. Victor Moses er usikker på når han skal være frisk igjen.

Everton har 5 spillere ute. Yannick Bolasie, Ramiro Funes Mori, Seamus Coleman, Ross Barkley og Aaron Leenon har alle problemer med formen og står ute i denne kampen.

Live stream Chelsea – Everton

Ligacup kampen mellom Chelsea – Everton er en av mange kamper som du kan se med live fotball stream på nettet. Fremgangsmåten for å komme i gang med å se live stream er enkel. Det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto registrert på bettingsiden bet365.

Når du registrerer deg får du også tilgang til den beste oddsen på nettet og et stort utvalg av live odds. Her er fremgangsmåten for å komme i gang med live stream av fotball:

Hans Nielsen

248 Artikler