Kan Burnley ta tre poeng mot Liverpool?

Burnley – Liverpool
Turf Moor
Premier League
Mandag klokken 16.00

Burnley overrasket med å ta ledelsen 0 – 2 borte mot Manchester United i forrige runde av Premier League. Har de det som skal til for å ta Liverpool i 2018s første kamp?

Burnley – Liverpool

Ser vi på historikken skal sjansen være der. Forrige kamp som ble spilt på Turf More endte 2 – 0 til Burnley. Men, det er også den eneste de har tatt poeng i, i løpet av de fe siste kampene. Det kan bety at det blir utfordrende for Burnley å ta poeng mot Liverpool som er favoritter i denne kampen.

Burnley

Burnley har hatt en overraskende god sesong, og med en nestenseier over Manchester United viser de at kan få ting til. Formen er på 9 – 6 – 5 og det er spesielt i de siste kampene de har begynt å få dreisen på sakene sine. På hjemmebane står det 5 – 2 – 3 og det skal være mulig å kunne gi Liverpool en real utfordring på Turf Moor 1. januar.

Burnley mangler James Tarkowski som er suspendert, og har også tre skadede spillere. Det er Dean Marney, Tom Heaton og Jonathan Walters som alle har vært ute i lengre tid.

Liverpool

Liverpool henger med helt i toppen med 38 poeng. Opp til Chelsea på 3. plass mangler det 4 poeng, mens det er kun 1 poeng ned til Tottenham på 5. plass. Formen er sterk med 10 – 8 – 2 og det 11 kamper siden forrige tap for Liverpool. På bortebane går det også godt, her står det nemlig 5 – 3 – 2, noe som gjør de akkurat litt bedre enn hva Burnley er på eget gress.

Det har blitt en lengre skadeliste for Liverpool. Lille julaften gikk Jordan Henderson ut, og det gjør at han kommer på samme liste som Nathaniel Clyne, Danny Ward, Alberto Moreno og Adam Bogdan. I tilegg er også Emre Can suspendert.

Odds på Burnley – Liverpool

Skulle Burnley slå til med en overraskelse mot Liverpool betaler det ut med en odds på 8,00. Blir det en ny uavgjort vil det gi deg 4 ganger innsatsen tilbake, mens en seier til favoritten Liverpool gir 1,44 i odds. Vil du plassere dine bets med denne oddsen finner du den på bet365 sammen med det største utvalget av odds på Burnley – Liverpool. Her er fremgangsmåten for å plassere dine spill på bet365:

Hans Nielsen

248 Artikler