Championship-playoff: Aston Villa – Fulham fra Wembley

Aston Villa- Fulham
Wembley stadion, London
Championship, opprykksfinale
Lørdag klokken 18.00

Fulham hadde en fenomenal vårsesong denne sesongen i Championship, der laget ikke tapte på hele 22 ligakamper. Det sørget for at Fulham var med i kampen om direkte opprykk helt til siste serierunde, men tap mot Birmingham sørget for at Cardiff nok andreplassen på Fulhams bekostning.

Det sørget for at Fulham gjennom sin tredjeplass møtte Derby i playoff-semifinale, der de etter først å ha tapt 0-1 borte avanserte ved å vinne hjemmekampen 2-0.

Og i finalen venter Aston Villa som også lenge var med i kampen om direkte opprykk, men etter noen varierende resultater de siste ukene sørget for at det ble fjerdeplass på laget fra Birmingham.

I playoff-semien ventet dobbeltoppgjør mot Middlesbrough. 0-0 borte og 1-0 hjemme sørget for at Aston Villa er å se på Wembley lørdag, og finale mellom to lag som av mange regnes som lag som hører hjemme i Premier League.

Lagnyheter

Aston Villa og manager Steve Bruce kan glede seg over en tropp fri for både skader og karantener.

Det samme gjelder for Fulham, og vi kan glede oss til en kamp med to toppede og heltente lag lørdag kveld.

? Ooohhhh STEFAN JOHANSEN! #FFC #COYW

A post shared by Fulham Football Club (@fulhamfc) on

Hvordan se kampen med live stream i Norge

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasport 1 er det andre alternativer for å se dette oppgjøret fra The Championships playoff, blant annet hos Unibet.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips til kampen mellom Aston Villa og Fulham

Det er to store lag med stor fanskare som møtes på Wembley lørdag, og det er snakk om mye penger tikkende inn på konto for det laget som trekker det lengste strået, ca 1,7 milliarder norske kroner for å være nøyaktig. På papiret ser Fulham sterkest ut, og det er de som har vært i klart best form denne sesongen, spesielt i vår.

Vi tror Fulham vinner, noe som gir fine 2.35 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler