DRØMMER OM FREDRIKSTAD NI ÅR ETTER HAN FORLOT KLUBBEN

Han forlot plankebyen etter 2007-sesongen, nå er venstrebacken tilbake på FFK-trening.

p>

(foto: Digitalsport)

Tirsdag var Trond Erik Bertelsen tilbake på trening for Fredrikstad, nå er han høyaktuell for en retur til klubben han forlot for ni år siden, det skriver Fredrikstad blad(+).

Bertelsen startet seniorkarrieren sin i Haugesund tilbake i 2001, i 2004 gikk turen videre til Fredrikstad, der han var i fire sesonger. Bertelsen reiste så tilbake til Rogaland, og denne gang Viking. Venstrebacken spilte langt over 100 kamper for de mørkeblå. De siste to sesongene har Bertelsen, som har rukket å bli 32-år, spilt for Sandnes Ulf. Venstrebacken mener selv at alderen ikke er noe hinder:

Vil ikke kalle dette for et prøvespill

– Jeg er 32 år, men føler ikke at det er noe skremmende alder. Lysten og motivasjonen er fortsatt veldig stor. For meg vil FFK alltid ha en helt spesiell plass i hjerte og skulle jeg velge meg ut én klubb i Obos som jeg virkelig har lyst til å spille for, ville FFK vært valget. Det er en klubb som alltid har betydd mye for meg, sier Bertelsen til avisen.

RETUR?
Her er Trond Erik Bertelsen i aksjon for FFK i 2006, i duell mot daværende Lynspiller Ezekiel Bala. (foto: Digitalsport)

Like etter tirsdagens trening var Bertelsen i møte med den nyansatte FFK-treneren Andrea Loberto. Han vil ikke kalle Bertelsen sin retur for et prøvespill:

– Jeg vil ikke kalle det prøvespill, til det er Trond Erik for merittert. Dette er snarere en anledning for begge parter til å bli bedre kjent med hverandre. Det er også slik at vi per dags dato ikke har noe rendyrket venstreback i stallen vår, sier Loberto.

Flere på prøvespill

I tillegg til Bertelsen, er det flere som har ankommet treningsfeltet til FFK denne uka. Krister Wemberg, som tidligere var på prøvespill på Island, Mohammed Diarra, Benjamin Omerovic, Henrik Udahl og Ludvig Begby trener alle med FFK. Sistnevnte er der primært for å holde seg i form.

Les også:
Fortsatt ingen avklaring rundt Begby

Andreas Hopen

92 Artikler