Brann fortsetter sin seiersrekke på bortebane i OBOS

Grorud Arctic match

Det er full runde i OBOS-ligaen i kveld, og ligaleder Brann besøker Grorud på Oslo Øst. Bergenserne har til gode å tape poeng på bortebane så langt denne sesongen, og vi tror det er status også etter dette oppgjøret.

Kampen spilles på Grorud sin hjemmebane, Grorud Artic match, som den heter, et lite og intomt stadion øst i hovedstaden.

Full fart mot opprykk

Det var knyttet en del usikkerhet til hvordan Brann ville gjøre det i årets OBOS-liga, etter den nitriste sesongen i Eliteserien sist år, både på og utenfor banen.

Men bergenserne har virkelig gjort kritikerne til skamme, og har hatt få problemer så langt, kun to noe skuffende uavgjortresultater på hjemmebane i starten av sesongen har vært skuffende for Brann-fansen.

Det ble en sliteseier borte mot Stjørdal Blink i forrige serierunde, men før det så knuste de daværende ligaleder Mjøndalen hele 7-0 hjemme, og etter 10 serierunder er målforskjellen hele 32-7.

Det er fire poeng ned til Mjøndalen på andreplass, og hele 20 poeng ned til Grorud på tredje sisteplass.

Laget fra Oslo Øst kommer fra 2-2 borte mot Kongsvinger for litt over en uke siden, og har enda til gode å vinne i OBOS-ligaen denne sesongen. Det lukter nedrykkskamp resten av sesongen for Johan Gjønnes Nilsens menn.

Forventede lagoppstillinger

Grorud:

Lillevik;
Pedersen, Harviken, Bredeli, Ness;
Osestad, Yusuf, Elmi, Mankowitz;
Hristov, Kristiansen

Brann:

Dyngeland;
Crone, Kristansen, Skovgaard, Wolfe;
Rasmussen, Heltne Nilsen, Skaanes
Finne, Heggebø, Castro

Spilltips: Brann vinner begge omgangene

Dette er første gang Grorud og Brann møtes til en tellende kamp i både liga- og cupsammenheng. Hjemmelaget har nettopp hentet Mikal Berg Kvinge på lån fra nettopp Brann, og han kan få sin OBOS-debut for hjemmelaget mot sin barndomsklubb.

Kvinge er en spiller som kan komme inn å gjøre en forskjell for hjemmelaget, men dette Brann-laget skal være klart bedre enn laget fra Oslo Øst, og jeg tror de leder både til pause og til fulltid.

Det vil befeste bergensernes plass på toppen av OBOS-ligatabellen, og Brann seiler videre mot direkte opprykk.

Unibet gir 1.67 for Brann/Brann ved Pause/Fulltid.

Spill nå!

Godt hjulpet av nok et utsolgt bortefelt, som betyr ca 600 kokende bergensere og andre med et svakt hjerte for Brann på tribunene.

Nedenfor kan du se beste odds hos våre samarbeidspartnere for 1X2 for denne kampen:

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler