Old Trafford

Ønsker du å se Manchester United mot Burnley i januar? Meld deg på hos Casino Winner for å vinne to billetter, i tillegg til 3-retters middag, fly og hotell!

Drømmenes Teater skal fylles mot Burnley i januar, og nå har du muligheten til å være en av de over 70 000 tilskuerne på Old Trafford. Bli med for sjansen din til å vinne den ultimate VIP-pakken for to, med VIP-billetter til kampen inkludert 3-retters middag, fly og hotell. Bare meld deg på og plasser et spill for minst 100 kr med høyest mulig odds, for sjansen din til å vinne. Hvor høyt tør du å gå med oddsen?

Og ikke nok med det, du får også et gratisspill verdt 100 kr når du vinner med 10.00 eller høyere i odds.

Slik deltar du:

  • Klikk på «Meld deg på»-knappen her inne. Du trenger kun å gjøre dette én gang.
  • Plassere spill med egne penger for minst 100 kr med høyest mulig odds.
  • Spilleren som har et vinnende spill med den høyeste oddsen, vinner VIP-pakken for to til Manchester.

I tillegg kan du som nevnt vinne et gratisspill på 100 kroner, om du vinner på et spill med mer enn 10.00 i odds. Minimum innsats er 100 kroner. Du får gratisspillet når denne kampanjen er over.

Viktig kamp for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United

Så ikke gå glipp av sjansen til å se en av de viktige kampene til Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær denne sesongen.

De røde djevlene trenger en seier for å henge med i toppen, og kampene i januar er ofte svært avgjørende for resten av sesongen.

Nå kan du altså være en del av dette oppgjøret, og få en fantastisk opplevelse i Manchester, med fly, hotell og mat. Så bli med nå, jo flere spill du får inn, jo større sjans har du for å vinne!

100% opp til 1000 kr

1. Scandibet

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 rk i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 3000 kr

4. Leo Vegas

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder