Håvard Nordtveit Hoffenheim

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United sparker i gang den 26. runden i Premier League med bortekamp mot Fulham. Innleide Håvard Nordtveit er ikke aktuell for en startplass for vertene.

At Fulham har hentet Håvard Nordtveit på lån er også lagt merke til øst i London, lenger ned i artikkelen kan du se hva West Ham-fansen sier om overgangen.

Fulham – Manchester United
Craven Cottage, London
Premier League – Runde 26
Lørdag klokken 13:30

Overraskende overgang

Det kom som en stor overraskelse for de fleste nordmenn som følger Premier League og fotball generelt da det ble klart at Hoffenheims Håvard Nordtveit ble klar for London-laget på overgangsvinduets siste dag.

Spesielt med tanke på at landslagsspilleren ikke har spilt fotball siden november på grunn av en ankelskade. I tillegg har Nordtveit aldri klart å spille seg til en fast plass i Hoffenheim-forsvaret siden overgangen fra West Ham sommeren 2017.

West Ham-oppholdet ble en skikkelig fiasko for nordmannen, men før det imponerte han stort i flere sesonger som anker på et Borussia Mönchengladbach-lag som overpresterte i Bundesliga.

Én nordmann inn – Og én ut

Mens Håvard Nordtveit skal spille i Fulham resten av sesongen på lån fra Hoffenheim fant en annen nordmann veien ut portene på Craven Cottage.

Stefan Johansen var en stor bidragsyter når Fulham rykket opp fra Championship forrige sesong med sine åtte mål og ni assists på 48 ligakamper. Denne sesongen har det kun blitt fire starter og åtte innhopp i Premier League, og landslagskapteinen fikk muligheten til å bytte klubb i januar.

Det var snakk om at både AC Milan og Panathinaikos var interesserte, i tillegg til Aston Villa og Leeds i Championship. Det ble til slutt en annen Championship-klubb, West Bromwich, hvor han skal spille resten av sesongen på lån.

West Ham-fans håner Fulham for Nordtveit-overgangen

At Fulham har hentet Håvard Nordtveit på lån har ikke gått upåvirket hen hos London-rival West Hams fans. Nordtveit har ikke en høy stjerne i Øst-London etter en bedrøvelig sesong for to år siden, og lar sine rivaler i Vest-London høre det på sosiale medier. Nedenfor kan du se noen av reaksjonene:

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder