Se oppgjøret mellom Lyon – Monaco på nett

Fredag kl 20:45 er det avspark på Parc Olympique Lyonnais hvor Lyon tar i mot Monaco. Monacos Radamel Falcao trives like godt hjemme som borte, tar han Monaco nærmere PSG og toppen?

Lyon – Monaco

Lyon har ikke helt hengt med så langt i sesongen og ligger på 8. plass, mot 4. plass som de hadde ved sesongslutt i forrige. De har riktignok kun notert et tap mot Paris Saint-Germain, men med 4 uavgjort og 3 seire kommer de til kort.

Monaco hevder seg i toppen, 3 poeng bak ligaleder PSG. Med et tap mot Nice, uavgjort mot Montpellier og en farlig måltjuv, i form av Radamel Falcao er det ingen tvil om at Monaco hører hjemme blant de beste lagene.

I de siste 5 møtene har Lyon 2 seire over Monaco, 2 uavgjort og 1 tap.

Manglende spillere

i denne kampen mangler Lyon to spillere, Pape Cheikh som er ute med skade og Marcelo som må stå over på grunn av kort. Monaco har flere spillere ute. Viktigst er Stevan Jovetic som gjorde et mål mot i kampen mot Lille i runde 7, og Adama Diakhaby som scorte 1 av 6 mål mot Marseille i runde 4. Angrepsspilleren Diakhaby har slitt med ryggskade fra 28. september og dette blir 2. kamp hvor han må stå over. Andre spillere er Loic Badiashile som har stått over 12 kamper, men ventes tilbake i løpet av kort tid, det samme gjelder Julien Serrano som har vært ute i 6 kamper.

Se fotball på nett

Det er gode muligheter til å se fotball på nett. Du kan streame norske kamper om du hr Viaplay. Andre kamper som spilles i de viktigste europeiske seriene kan du ofte se hos forskjellige bookmakere. bet365 er en norsk bettingside som tilbyr alle sine kunder fotball stream av de viktigste kampene og får å få full tilgang trenger du kun å åpne en aktiv konto hos dem.

Odds på Lyon – Monaco

bet365 utmerker seg også ved å tilby det beste utvalget av odds på nett. Du finner alle forskjellige typer markeder og live odds på de aller fleste kampene. Åpner du en konto hos dem nå kan du streame kampen mellom Lyon – Monaco og plassere bets med høy odds. Du åpner din konto slik:

Hans Nielsen

248 Artikler