Tøff motstand for Guingamp i Coupe de France når de besøker Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain – Guingamp
Parc des Princes
Coupe de France
Onsdag klokken 18.30

Paris Saint-Germain på sin side vant derimot overlegent på bortebane mot Rennes i kampen som endte 1 – 6.

Paris Saint-Germain – Guingamp

Paris Saint-Germain er et lag som har godt grep på spillet og de har også hatt et godt grep på Guingamp i tidligere oppgjør. I de fem siste kampene er formen til PSG 4 – 0 – 1 mot Guingamp. Sist gang Guingamp vant på Parc des Princes var i 2001. Denne sesongen har lagene spilt mot hvrandre en gang i Ligue 1. Det var på Stade du Roudourou og da vant Paris Saint-Germain 0 – 3.

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain trives på topp. Der er de også i Ligue 1, i tillegg avsluttet de gruppespillet i Champions League på topp av Gruppe B. Formen i Ligue 1 er 18 – 2 – 2, mens i gruppespillet ble avsluttet på 5 – 0 – 1. Det betyr at PSG kun har tapt tre kamper så langt og det er mot lag som Bayern München på hjemmebane i CL og Strasbourg og Lyon i Ligue 1.

Thiago Motta er siste skadede spiller for Paris Saint-Germain. 10. januar ble det klart at han er skadet, det samme er Javier Pastore som har vært ute siden 25. desember.

Guingamp

Niort har 13. plass i Ligue 2, så en hjemmeseier til Guingamp mot disse skulle bare mangle. Men, man skulle kanskje kunne forvente mer enn 1 – 0. Men, formen og kvaliteten på spillet er ikke helt på topp for Guingamp. I Ligue 1 har de spilt inn 29 poeng med 8 – 5 -9 totalt, med 3 – 1 – 7 på bortebane. Mot PSGs 11 – 0 – 0 på Parc des Princes skal det komme til kort, selv uten skader på laget.

Se Paris Saint-Germain – Guingamp live stream

Paris Saint Germain – Guingamp er kanskje ikke kampen man ser for å oppleve den store spenningen, men mer en kamp man følger på live stream for å se stor kvalitet på spillet. Med en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til å se live stream fra Coupe de France, Ligue 1, Serie A, La Liga og mange andre. Følg denne fremgangsmåten for å se Paris Saint-Germain – Guingamp live stream:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler