Monaco møter nyopprykkede Amiens på bortebane fredag

Amiens SC – AS Monaco
Stade de la Licorne
Fredag klokken 20.45

Fredag byr på to kamper fra franske Ligue 1. Vi gir deg her siste nytt og live stream til kamp nummer to, mellom Amiens og regjerende mester Monaco.

Vunnet tre på rad

Monaco gikk på sitt andre tap for sesongen for fire runder siden da Lyon ble for sterke på bortebane og vant 3-2. Men etter det har laget fra fyrstedømmet vunnet 2-0, 2-0 og 6-0 mot henholdsvis Caen, Bordeaux og Guingamp.

Det gir dem en andreplass i ligaen så langt med 28 poeng på 12 kamper. Det er fire mindre enn serieleder PSG som fortsatt er ubeseiret.

Tapte tre på rad

Amiens har ikke hatt den beste startet på ligaen etter opprykket fra Ligue 2, og tapte blant annet sine tre første seriekamper. Så langt ligger laget på 17. plass med 11 poeng etter 11 spilte ligakamper.

Det er plassen over kvalifisering til nedrykk. Men det er nå fire runder siden sist laget tapte og de tre siste har endt med én seier og to uavgjorte kamper.

Falcao toppscorer

Monacos stjernespiss Radamel Falcao har fått en ny vår i Monaco etter utlånene til Manchester United og Chelsea fra 2014 til 2016. Forrige sesong var hans første tilbake i Monaco og da scorte han godkjente 21 mål på 29 kamper.

Men med 13 mål på kun ni spilte kamper så langt ser colombianeren ut til å få sin beste sesong siden han scorte 28 mål på 34 kamper for Atletico Madrid i La Liga sesongen 2012/13.

Skader og suspensjoner

Og ting tyder på at Radamel «ElTigre» Falcao vil være klar for spill og målscoring igjen fredag kveld etter å ha vært ute i noen uker med muskelproblemer i det ene låret.

Men gjestene må fortsatt klare seg uten venstreving Thomas lemar som vil være ute til starten av desember med en skulderskade.

Amiens-manager Christophe Pelissier kan glede seg over en skade- og suspensjonsfri tropp til fredagens møte med Monaco.

Tidligere møter

De to klubbene har faktisk bare møtt hverandre ved to tidligere anledninger, da Monaco var nede i Ligue 2 tilbake i sesongen 2011/12.

Den gangen endte det med 1-2-seier til Monaco i det tilsvarende oppgjøret mens det endte med 1-1 og poengdeling i kampen i Monaco.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å se kampen mellom Amiens og Monaco i Norge så har du to valg.

Om du vil se den på nett så kan du se den på Viaplay om du har tilgang til det eller på bet365 sin live-streamingstjeneste kostnadsfritt om du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre fra La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie og mye mer gjennom hele året, helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler