Leeds – Port Vale: Se den engelske ligacupen via live stream

Denne uken starter runde en av årets ligacup i England, og sytti klubber er klar for å prøve å komme seg til finalen på Wembley stadion 25. februar.

Ingen lag fra Premier League denne runden

Den engelske ligacupen, eller Carabao cup som den heter fra og med årets sesong er cupen for de 92 lagene som deltar i det profesjonelle ligasystemet i England, altså fra Football League Two og oppover.

15 klubber fra Premier League og Championship kommer inn i turneringen neste runde mens syv klubber fra Premier League kommer inn i den tredje. Grunnen til dette er at klubber som spiller europeisk fotball ikke skal få et alt for belastende kampprogram.

Wembley stadion London

Leeds håper på suksess i årets sesong

Leeds åpnet årets sesong sterkt med en 3-2 seier borte over Bolton i Championships første runde i helgen, og er nok interessert i å fortsette i det sporet hjemme mot Port Vale i Ligacupen på onsdag.

Klubben fra West Yorkshire kommer inn i turneringen med visshet om at de har begrenset historisk suksess tidligere. Klubben vant turneringen for første og siste gang tilbake i 1968 mens de var tapende finalist i 1996.

Port Vale på sin side har aldri vært i semi-finale eller høyere, noe man heller ikke kan forvente av et lag som aldri har vært høyere enn ca midt på tabellen på nivå to i England.

Leeds United spillere

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på ærverdige Elland Road i Leeds. Hjemmebanen til Leeds United ligger i Leeds, den tredje største byen i England etter London og Birmingham, og har en kapasitet på 37.890. Det gjør den til den fjortende største stadionen i England.

Tilskuerrekorden ble satt i 1967 da nesten 58.000 mennesker kom for å se en kamp mot Sunderland. Det har blitt spilt mange store kamper her tidligere, som semifinalen i Champions League i 2001 mot Valencia. Det vil nok langt i fra bli fullt i kampen på onsdag.

Elland Road Leeds

Se vår liste over de største stadionene i verden.

Hvordan Streamer du Ligacupen?

Flere kamper vil bli vist via live stream fra den første runden av den engelske ligacupen på bet365.com.

Denne uken kan du blant annet live streame Colchester mot Aston Villa på onsdag klokken 20.45 og Burt mot Sunderland på torsdag klokken 20.45 i tillegg til Leeds mot Port Vale på onsdag klokken 20.45.

Flere tusen andre kamper fra flere av de større ligaene i Europa kan streames live i løpet av sesongen, som Ligue 1 og Bundesliga. Noen kamper har ip-restriksjoner for enkelte land.

Man betaler ingenting ekstra for å live streame hos bet365 om man har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil se at du har et depositum på kontoen, eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet365 gjør du det enkelt her, setter inn et minstebeløp, og så kan du se tusenvis av fotballkamper og sportsbegivenheter som tennis, sykkel og håndball via live stream gjennom hele året.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler