Norge – Gibraltar: Live stream, Odds og Spilltips

Norge Gibraltar ullevaal spilltips odds live stream

Det er klart for den tredje og siste VM-kvalifiseringskampen i denne omgang for Norge, og med fire poeng på de to førsteligger alt til rette for å avslutte denne landslagspausen med syv poeng på tre kamper, noe som sørger for at Norge for alvor er med i kampen om en VM-billett.

Vil du streame Fotball? Gjør det hos Unibet!

Stream bl.a. Bundesliga og La Liga

?? Tilgjengelig i Norge! ??

For det er Gibraltar som kommer på besøk hjemme på Ullevaal, en kamp Norge skal vinne 10 av 10 ganger, og helst med god margin alle gangene.

Gibraltar-laget som kommer på besøk er nemlig amatører og halvproffe, og skal ikke ha nubbesjanse til å få med seg noe som helst fra dette denne kampen mot Norge.

Med 1-1 hjemme mot Nederland og 2-0 borte mot Latvia er Norge plassert på tredjeplass i gruppen, a poeng med Nederland på andreplass, og ett poeng bak Tyrkia på førsteplass.

Gibraltar er plassert helt nederst på tabellen med tap i alle fem kamper så langt, og bare to scorede mål mot 20 innslupne.

Forventede lagoppstillinger:

Norge: Hansen; Pedersen, Ajer, Hanche-Olsen, Meling; Thorsby, Normann; Ødegaard, Elyounoussi, Hauge; Haaland

Gibraltar: Coleing; Chipolina, Bosio, Valarino, Torrilla; Aneesley, Sergeant, Wiseman; De Barr, Britto, Ronan

Spilltips: Under 4.5 mål

Norge vinner denne, selvsagt. Men de norske guttene har slitt med å omgjøre sjanser til mål, ikke minst Haaland. Så jeg har en liten følelse av at også denne kampen kommer til å bli litt stang ut.

Gibraltar kommer til å ligge seg utrolig lavt, og gjøre arbeidsforholdene til de offensive norske spillerne så vanskelig som mulig. Jeg tror ikke Norge scorer mer enn fire mål.

Unibet gir 2.00 i odds på at det blir under 4.5 mål i kampen.

Live stream kampen mellom Norge og Gibraltar

Alle Norges kvalifiseringskamper til VM blir sendt direkte på TV2 sin hovedkanal, inkludert denne.

Har du ikke tilgang til TV blir kampen også sendt på TV2 sin streamingstjeneste, TV2 Play.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler