Valencia – Las Palmas: Odds og live stream

Fredag starter sesongen i spanske La Liga og en av de første kampene ut er Valencia mot Las Palmas.

Valencia skuffet, igjen

Det ble nok en skuffende sesong for det tidligere storlaget Valencia i fjor. Laget fra sør-øst kysten av Spania havnet til slutt på en tolvteplass.

Laget som har hatt hele åtte managere de siste to årene ble den siste halvdelen av sesongen trent av Salvador Gonzalez, som fortsatt sitter bak roret.

Gonzales var også trener i starten av forrige sesong men fikk sparken i september og erstattet av italienske Cesare Prandelli. Han satt i tre måneder før Gonzalez igjen satt i manager-stolen.

Mestalla Stadion Valencia

Kampen spilles på Valencia sin hjemmebane, Mestalla.

Las Palmas middelhavsfarer, igjen

Etter tretten sesonger i lavere divisjoner var las Palmas endelig å se i La Liga igjen før 2015/16-sesongen. Da ble det en respektabel ellevteplass før det i forrige sesong ble en litt mer skuffende fjortendeplass.

Spesielt skuffende med tanke på at laget i hele første halvdel av sesongen var på topp ti, og også til tider oppe og snuste på kvalifiseringsplass til europacup.

Laget har denne før denne sesongen byttet trener fra Quique Setién som trente laget i to sesonger til Manuel Márquez Roca, som tidligere har trent andrelaget til Las Palmas.

Slapp stjernespilleren sin på free-transfer

Onsdag ble det kjent at Kevin-Prince Boateng var løst fra kontrakten med Las Palmas på grunn av personlige årsaker. Han signerte like etterpå for den tyske klubben Eintracht Frankfurt.

Det har ikke vært store navn på blokken av de som har kommet inn hos klubben fra Kanariøyene, men Vitolo har kommet på lån fra Atlético Madrid og Alen Halilović på lån fra HSV i Tyskland.

For Valencia sin del har de måtte si farvel til Mathew Pérez som har dratt til Brighton i England for cirka 60 millioner kroner.

Inn har blant annet målvakten Neto kommet fra Juventus. Brasilianeren står med flere U23-landslagskamper for Brasil.

Simon Zaza har kommet inn fra samme klubb for en sum på nesten 170 millioner kroner.

Alen Halilović har kommet på lån fra Hamburger SV, her fra tiden sin i Barcelona.

Spilltips: Valencia åpner sesongen med hjemmeseier.

John Carews tidligere klubb har på papiret en klart bedre stall og klubben har vist på sommerens overgangsmarkedet at de har lyst å gjøre det bedre enn forrige sesongs tolvteplass.

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Valencia: 1.80

Uavgjort: 3.50

Las Palmas: 4.50

Hvordan ser du kampen?

Kampen kan du streame live på bet365.coms live streaming-tjeneste. Det eneste du trenger er en aktiv konto hos bet365.

En aktiv konto vil si at man har et disponibelt beløp eller har palssert et bet de siste 24 timer.

Om du ikke har en aktiv konto hos bet365.com men ønsker å se Bundesliga i Norge følger du denne enkle prosedyren:

Se denne kampen og flere andre fra La Liga, Bundesliga, Eredivisie, Ligue 1 og tusenvis av andre fotballkamper og sportsbegivenheter i året. Man betaler ingenting ekstra for live-streaming så lenge man har en aktiv konto hos dem.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler