Atletico Madrid møter Valencia på bortebane i La Liga lørdag

Valencia – Atletico Madrid
Mestalla stadion
La Liga
Lørdag klokken 16.15

Lørdag er det klart for møte mellom to spanske storklubber når Valencia tar i mot Atletico Madrid i La Liga på Mestalla. Les mer og finn live stream her.

Skuffende forrige sesong

Valencia skuffet forrige sesong og under presterte som de har gjort i flere sesonger nå. De lå lenge å kjempet i bunnen men en sterkere vårsesong tok de til slutt opp på en tolvteplass.

Atletico på sin side hadde en sesong omtrent som forventent selvom de ikke klarte å utfordre Barcelona og Real Madrid like mye som ønskelig. De havnet til slutt på en tredjeplass, 15 poeng bak Real Madrid på første.

Begge lag uten tap i sesongstarten

Det har kun blitt spilt to serierunder så langt i La Liga men begge lag i lørdagens oppgjør står så langt uten tap med én seier og én uavgjort hver.

Valencia serieåpnet med 1-0 hjemme mot Las Palmas før de tok med seg et meget sterkt uavgjortresultat fra Santiago Bernabeu når de spilte 2-2 mot Real Madrid.

Atletico Madrid skuffet noe i serieåpningen når de kun klarte 2-2 borte mot nyopprykkede Girona før Las Palmas ble knust hele 1-5 på bortebane i den forrige serierunden.

Tidligere møter

De to lagene har møtt hverandre totalt 44 ganger i La Liga siden 1993/94-sesongen og det er Valencia som har et lite historisk overtak med sine 19 seire.

Atletico har vunnet 14 mens 11 har endt uavgjort. Når Valencia er hjemmelag har de vunnet 11 mens Atletico har vunnet 5.

Mestalla stadion

Kampen spilles på Mestalla stadion. Hjemmebanen til Valencia tar 55.000 tilskuere.

Skader og suspensjoner

Valencia må klare seg uten Ruben Vezo som er ute resten av måneden med en skadet tå. Samtidig er Jeison Murillo, Ezequiel Garay, Gabriel Paulista og Robert Ibañez tilbake i lett trening og usikre før kampstart.

Atletico Madrid har Nicolas Gaitan og Héctor Hernández tilbake I lett trening etter skader og er enda usikre mens Antione Griezmann må stå over grunnet to gule kort I den forrige serierunden.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

I Norge vil kampen bli vist på Viasat sport + på TV og på Viaplay. Men den er også tilgjengelig via live stream hos bet365 sin live-streamingstjeneste, kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man har et disponibelt beløp eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre gjennom året fra blant annet La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1. Pluss flere andre sporter som håndball, ishockey og tennis, alt helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler