Sevilla er små favoritter mot Real Sociedad i La Liga onsdag kveld

Real Sociedad – Sevilla FC
Anoeta stadion, Sociedad
Primera Division, runde 17
Onsdag klokken 21.30

Og Sevilla bør vinne borte mot et Real Sociedad-lag som sliter onsdag for ikke å falle fra i medaljekampen. Les mer og finn live stream til kampen her.

På etterskudd i kampen om medaljer

Sevilla startet årets sesong godt, og lå lenge på andreplass, plassen bak Barcelona. Men de siste rundene har klubben falt ned til en femteplass etter å ha tapt hele 0-5 borte mot Real Madrid og kun klart 0-0 hjemme mot Levante.

For øyeblikket er det hele 13 poeng opp til suverene Barcelona på førsteplass og fem til Valencia som enn så lenge har tredjeplassen og bronse. Det er dog hele fem poeng ned til Villareal på plassen under.

Sliter med å gjenskape fjorårssuksessen

Real Sociedad tok en sterk sjetteplass i La Liga forrige sesong, åtte poeng bak Sevilla på fjerdeplass. Det ga dem en plass i årets utgave av Europa Leagues gruppespill, der de avanserte i gruppe sammen med Rosenborg, Zenit St. Petersburg og Vardar Skopje.

Men i La Liga går det ikke like godt. Etter helgens 0-0-kamp borte mot Athletic Bilbao har det nå gått seks kamper på rad uten seier i serien for onsdagens hjemmelag.

Det gir dem en ellevteplass så langt med 20 poeng etter seksten spilte kamper. Det er fire poeng opp til fjorårets sjetteplass, og åtte poeng ned til direkte nedrykk.

Tidligere møter

De to lagene har møtt hverandre ved 36 tidligere anledninger i tellende kamper de siste 25 årene, og tallene er svært jevne, i favør Sevilla. Sevilla har totalt 14 seire mot Real Sociedads 13, mens ni av kampene har endt med uavgjort.

Forrige sesong endte det med hele 4-0 til Sevilla i tilsvarende oppgjør, mens det endte uavgjort 1-1 i Sevilla sin hjemmekamp.

Estadio Anoeta

Estadio Anoeta, Real Sociedads hjemmebane.

Skader og suspensjoner

Real Sociedad har to spillere på skadelisten før oppgjøret mot Sevilla. Det er Imanol Agirretxe som er ute med en hamstringskade, og Kevin Rodrigues som lider av muskelproblemer. Det er usikkert hvor lenge de to må belage seg på å holde seg på sidelinjen.

For Sevilla sin del er Clement Lenglet ute med karantene grunnet for mange gule kort i årets sesong, mens både Daniel Carrico, Nicolas Pareja og Walter Montoya er ute med skader.

Steven N’Zonzi er heller ikke med grunnet uenigheter med den sportslige ledelsen, og han er mest sannsynlig på vei bort fra klubben i januar.

Hvordan ser man kampen med live stream?

Det er fine muligheter for deg som ønsker å live streame spansk fotball i Norge. Bet365 har denne og resten av kvartfinalene tilgjengelig kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler