Rosenborgs overmenn tar i mot Real Madrid i La Liga

Real Sociedad – Real Madrid
Stadio Anoeta, San Sebastian
Søndag klokken 20.45

Real Sociedad tar søndag kveld I mot Real Madrid til toppkamp I La Liga, Les mer og finn live stream til kampen her.

Begge lag vant enkelt i Europa i midtuken

Begge lagene i søndagens oppgjør spiller gruppespill i Europa denne sesongen i henholdsvis Europa League og Champions League, og begge startet Europa-sesongen med seier på hjemmebane.

Søndagens hjemmelag tok i mot Rosenborg på torsdag, og der fikk Rosenborg som kjent virkelig en leksjon i å spille fotball.

Real Sociedad slappet ikke av før stillingen var 4-0, men kunne trolig vunnet med enda større siffer om ikke søndagens kamp mot Real Madrid hadde lagt seg i baktankene til laget.

Real Madrid på sin side tok i mot Kypriotiske APOEL Limassol, og med tanke på styrkeforholdet til lagene er det nesten rart at stillingen «kun» ble 3-0 til hjemmelaget.

Åpnet La Liga-sesongen knallsterkt

Real Sociedad har fått sin beste La Liga-start i klubbens historie og står etter tre kamper med tre seire og 10-4 i målforskjell.

Så langt har laget slått Celta Vigo 2-3 på bortebane, Villereal hjemme med 3-0 og Deportivo La Coruna 2-4 på bortebane.

Stadio Anoeta Real Sociedad

Kampen spilles på Stadio Anoeta i San Sebastian som tar ca 32.000 tilskuere.

Real Madrid sliter på Santiago Bernabeu

Så langt har Real Madrid vunnet sin eneste bortekamp mot Deportivo La Coruna med 0-3, men ikke klart å ta alle tre poengene i de to hjemmekampene laget har spilt.

På hjemmebane har det blitt 2-2 mot Valencia og 1-1 mot nyopprykkede Levante, noe som absolutt ikke er godkjent for et kravstort hjemmepublikum.

Tidligere møter

Siden 1993/94-sesongen har de to lagene møttes totalt 42 ganger i den øverste spanske divisjonen, og det er ikke overraskende Real Madrid som har den klarte beste statistikken å vise til.

24 av kampene har endt med Real Madrid-seier, ni av dem på utebane. Ni kamper totalt har endt med et uavgjortresultat.

Real Sociedad på sin side har stukket av med seieren ni ganger, med syv av dem når laget har vært hjemmelag, så dem er absolutt ikke underlegne når dem tar i mot Real Madrid.

Real Madrid vant begge kampene de spilte mot hverandre i forrige sesong med 0-3 på bortebane og 3-0 på hjemmebane.

Skader og karantener

Real Sociedad har Raul Rodriguez Navas ute med en ryggskade til slutten av måneden mens Iñigo Martines, Mikel Oyarzabal Ugante og Carlos Martinez alle er usikre til søndagens oppgjør.

For Real Madrid sin soner Cristiano Ronaldo sin siste kamp for dytten han ga dommeren i supercup-finalen mot Barcelona mens Marcelo er suspendert for det røde kortet han fikk i den forrige seriekampen.

Søndagens bortelag må også klare seg uten Marco Asensio som har blitt syk og Karim Bemzema som har lider av en hamstringsskade.

Marco Asensio

Real Madrid må mest sannsylig klare seg uten stjerneskudd Marco Asensio som har blitt syk.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ønsker du å se Real Sociedad mot Real Madrid på søndag så har du tre valg. Kampen går på TV i Norge på Viasport 1 og på nett på Viaplay.

Men også bet365 streamer kampen på sin live-streamingstjeneste, kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at det enten er et beløp disponibelt eller at det er plassert et bet de siste tjuefire timene.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så har du tilgang til å live streame denne kampen pluss tusenvis av andre fra blant annet La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga og Eredivisie. Man har også tilgang til live streaming av annen sport som håndball, ishockey og tennis.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler