Real Madrid – Barcelona: Se El Clasico Miami via live stream

Søndag klokken 01.30 spilles helgens desidert største kamp. Da møtes nemlig Real Madrid og Barcelona til en amerikansk versjon av El Clasico i Miami.

Relativt stille på overgangsmarkedet

Begge klubber har vært heller beskjeden på sommerens overgangsmarked, hvertfall om man sammenligner med andre storklubber i Europa.

Real Madrid har kun hentet inn tre spillere til nå, men på tre spillere har de klart å bruke oppunder én milliard norske kroner. Det er stortalentet Vinicius Junior fra Flamengo i Brasil, Theo Hernandez fra Atletico Madrid og Dani Ceballos fra Real Betis.

I Catalonia har også kun tre spillere kommet inn dørene. Det er Gerard Deulofeu fra Everton, Vitinho fra Palmeiras i Brasil og Nelson Semedo fra Benfica. Summene har her vært litt mer beskjedne, litt over 400 millioner norske kroner har de tre kostet Barcelona.

Laget i Madrid har solgt Alvaro Morata til Chelsea for over 700 millioner og Danilo til Manchester City for 320 millioner. Barcelona har ikke solgt noen markante spillere enda, men det er enda lenge igjen av overgangsvinduet og mye vil nok skje enda.

Hvordan er styrkeforholdet mellom klubbene

Real Madrid trakk de lengste stråene i sesongen som var, ved å vinne både La Liga og Champions League. Laget vant også Champions League sesongen før og ble derved det første laget i historien til å vinne det to år på rad.

Barcelona på sin side vant den spanske cupen, i ligaen var de tre poeng bak laget fra hovedstaden. I El Clasico var det Barcelona som kom seirende ut forrige sesong, ved å vinne 3-2 borte og spille 1-1 hjemme mot Real Madrid.

Første El Clasico for Ernest Valverde

Tidligere Athletic Bilbao-manager Ernest Valverde har sin første sesong som Barcelona-manager sesongen som kommer, og det er høye krav til å vinne både liga og Champions League.

Forrige sesong tok han baskerene til en syvendeplass på tabellen, mens det ble en sterk femteplas ssesongen før det.

Treningskampen på lørdag blir en fin pekepinn for hvor Barcelona-laget til spanjolen står inn mot den nye sesongen. Det er ventet at det kommer flere forsterkinger inn på Camp Nou, og resultatet på søndag blir nok avgjørende for hvor store de forsterkningene behøver å være.

Hvor spilles kampen?

Kampen er en del av den pågående International Champions Cup i USA og skal spilles på Hard Rock Stadium i Miami, Florida. Stadionen har en kapasitet på 65.000 tilskuere.

Stadionen er hjemmebane til NFL-laget Miami Dolphins og kult-laget Miami Hurricanes fra University of Miami. Den har arrangert Super Bowl hele fem ganger og hvert år arrangeres det Orange Bowl, en bowl game for college football.

Hvordan kan du se kampen?

Kampen kan du streame om du har et abonnement hos Viaplay. Men om du ønsker å live streame kampen, i tillegg til flere tusen andre kamper i løpet av året lønner det seg å ha en aktiv konto hos Bet365.

Oppretter man en konto hos dem og setter inn et innskudd har du tilgang til all slags sports-eventer og fotballkamper som blir sendt via live stream.

Kampen starter klokken 01.30 norsk tid.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler