Las Palmas – Valencia live stream: Topp mot bunn i La Liga

Las Palmas – Valencia
Estadio de Gran Canaria
La Liga
Lørdag klokken 20.45

Det er bare to poeng opp til Atlético Madrid og andreplassen for Valencia. Mot Las Palmas som kun har vunnet to hjemmekamper kan Valencia vente seg tre oppnåelige poeng og utfordre Atlético Madrid.

Las Palmas – Valencia

Las Palmas og Valencia har allerede spilt tre kamper denne sesongen. De to siste møtene var i Copa del Rey. Første kampen ble spilt på Estadio de Gran Canaria og her ble det en overraskende poengdeling etter at kampen endte 1 – 1. I det motsatte møtet storspilte derimot Valencia og vant 4 – 0. La Liga kampen som ble spilt på Mestalla endte med 1 – 0 seier til Valencia. Forrige sesong viste Las Palmas helt andre takter enn hva de gjør nå. Først slo de Valencia 2 – 4 på Mestalla, før de igjen vant 3 – 1 på eget gress.

Las Palmas

10 – 9 – 19 er ikke formen til et vinnerlag, men i La Liga 2016/17 var det nok til at Las Palmas kunne avslutte sesongen på 14. plass. I inneværende sesong går det langt dårligere, formen er nå 3 – 2 – 14, noe som gir Las Palmas 11 poeng og sisteplass i La Liga. Med målforskjell på 14 – 46 ligger de også 12 mål bak Málaga som også har 11 poeng. 2 – 1 – 6 viser at Las Palmas jevnt over gjør det dårlig, noe som levner liten tvil om at Valencia er storfavoritter i denne kampen.

I januar har Míchel fått følge av Sergi Samper og Pedro Bigas som begge er ute med skader.

Valencia

Med 12 poengs ledelse på Real Madrid har Valencia funnet seg en plass blant trekløveret som virker uangripelige i La Liga denne sesongen. Atlético Madrid som spiller mot Girona er kun to poeng foran, mens Barcelona stiller i sin egen klasse med 11 poengs ledelse på Valencia. 5 – 2 – 2 borte tyder også på at Valencia evner å ha kontroll på bortebane.

Forrige bortekamp endte med 1 – 2 seier over Deportivo La Coruña. Men, både Dani Parejo og José Gayá pådro seg gule kort og det førte til at de ikke kan spille mot Las Palmas på grunn av suspenderinger. Carlos Soler og Jeison Murillo er for tiden de eneste skadede spillerne på Valencia.

Live stream Las Palmas – Valencia

Dersom du er en aktiv oddsspiller på bet365 kan du se live fotballstream fra La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga og følge andre sporter fra hele verden live på nett. Følg disse trinnene for å få Las Palmas – Valencia live stream:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler