Atlético Madrid trenger full pott mot Girona for å holde på andreplassen

Atlético Madrid – Girona
Wanda Metropolitano
La Liga
Lørdag klokken 16.15

Med kun to poeng ledelse på Valencia som spiller mot Las Palmas på lørdag vil et tap eller uavgjort mot Girona fort bety at Atlético Madrid befinner seg på tredjeplass.

Atlético Madrid – Girona

Lagene har et tidligere oppgjør og det var i august i fjor. Da ble kampen spilt på Estadio Montivili. Girona gikk raskt opp i ledelsen 1 – 0 og 2 – 0 etter 22 og 25 spilte minutter. Lenge så det ut til at de skulle holde overtaket, men etter 78 minutter kom Atlético Madrids Ángel Correa med skuddet som endret stillingen til 2 – 1. Med 5 minutter igjen av kampen utlignet José Giménez og kampen endte til slutt 2 – 2.

Atlético Madrid

Etter 19 runder har Atlético Madrid kun tapt en kamp. Med seks uavgjort og 12 seiere har de 42 poeng, noe som gjør at de ligger 9 poeng under Barcelona og to poeng over Valencia som spiller mot svake Las Palmas på lørdag. På hjemmebane har Atlético Madrid formen 5 – 3 – 0, med 10 – 3 i målforskjell. Girona på bortebane har til sammenligning 12 – 15 i målforskjell, noe som skal gjøre det spennende å se forsvarslaget Atlético Madrid takle utfordringen på live stream.

Av skader og suspensjoner er det Diego Godín som står for siste nyheter. Diego Godín ble suspendert etter gult kort i kampen mot Eibar i forrige runde av La Liga og må stå over kampen mot Girona. Fortsatt er Filipe Luís og Nico Gaitán ute med skader på usikker tid.

Girona

Girona har mye å spille for i kampen mot Atlético Madrid, med formen 7 – 5 – 7 har de 26 poeng og befinner seg kun 5 mål bak Getafe på 9. plass. Det er heller ikke mer enn 3 poeng opp til Sevilla på 6. plass. Under seg har de Athletic Bilbao og Leganés med 25 poeng, som blir fulgt av Espanyol og Real Sociedad med 24 poeng. Girona på bortebane får det normalt ikke helt til og har formen 3 – 3 – 3.

Girona har ingen skader eller suspenderinger utover Pedro Alcalá og Marc Muniesa som har vært ute med skader siden slutten av september og tidlig desember.

Se Atlético Madrid – Girona live stream

Atlético Madrid er ubestridelig favoritter på hjemmebane mot Girona, men begge lag har mye å spille for, noe som kan gi en underholdende kamp. Med en aktiv spillerkonto på bet365 kan du følge Atlético Madrid – Girona live stream. Følg denne fremgangsmåten og du kan se live stream fra de beste kampene i La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og mange andre serier fra hele verden:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler