El Clasico på søndag: Real Madrid mot Barcelona i La Liga

Santiago Bernabeu Real madrid Barcelona spilltips

Real Madrid – Barcelona
Santiago Bernabeu, Madrid
La Liga, Søndag klokken 21:00

Vil du streame Real Madrid – Barcelona? Gjør det hos Unibet!

Sett inn penger for å spille med for å se El Clasico Live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Barcelona fører an i kampen om gullet i La Liga, med en ntopoengs ledelse ned til Real Madrid på andreplass på tabellen. Atlético Madrid følger bak, ti poeng bak Real Madrid.

Det endte 0-0 i det forrige La Liga-møtet mellom Barcelona og Real Madrid. Lucas Vázquez ga Real Madrid først en tidlig ledelse, mens Malcom utlignet for Barcelona tolv minutter etter sidebyttet.

Begge lag produserte mange og store sjanser til å avgjøre kampen, men uttellingen uteble på Camp Nou. Nærmest seieren for to uker siden var kanskje Barcelona, som ble nektet scoring av et par strålende redninger av Madrid-keeper Keylor Navas.

I returoppgjøret på Santiago Bernabeu onsdag derimot, ble det en klar seier til gjestene, og Barcelona er dermed klar for finalen i Copa del Rey, samtidig som de fører ann i La Liga.

Barcelona kommer til dette oppgjøret med stor selvtillit, i visshet om at de er regjerende mester i turneringen. Real Madrid på sin side har seilt akterut i La Liga, og bør vinne i dag for å ha en fordel i kampen om andreplassen med Atletico Madrid.

Barcelona er La Liga-ledere

Barcelona er Copa del Rey-kongene, og er fire ganger regjerende mestere i turneringen. Det bringer totalen opp i 30 pokaler.

Mellom 2015 og 2018 er det ingen som har kunnet matchet Messi og co, og Athletic Bilbao, Sevilla, Alaves og Sevilla er blitt slått på rekke og rad. Totalt har de deltatt i 40 pokaler, med andre ord vinner de 3 av 4 finaler de deltar i.

Bak Barcelona følger Athletic Bilbao med sine 23 titler på totalt 37 finaler, Bilbao hadde sin største suksess i første halvdel av det forrige århundret. Real Madrid har 19 finaleseier, det er en mindre enn antall finaletap, som er på 20.

Lagnyheter

Barcelona har fortsatt Umtiti og Rafinha ute med skader, i tillegg til keeper Cillessen. Messi er enda usikker, og det kan være Valverde velger å spare han til resten av de viktige kampene som venter denne måneden.

For Real Madrid sin del er Jesus Vallejo ute med en hamstringsskade, men ellers er troppen frisk og rask, og vi vil trolig se en toppet Real Madrid-ellever med både Bale, Modric og Benzema fra start.

Forventede lagoppstillinger

Real Madrid (4-4-2): Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Benzema, Junior

Barcelona (4-4-2): ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Messi, Suarez, Braithwaite

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Det finnes dessverre ingen muligheter for å se dette oppgjøret via tradisjonelle kanaler i Norge, da ingen eier rettighetene til å sende Copa del Rey på TV.. Men fortvil ikke, det finnes fortsatt andre muligheter. Blant annet så viser Unibet dette oppgjøret for alle sine kunder.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips til kampen mellom Real Madrid og Barcelona

Det er alltid åpent når Real Madrid og Barcelona møtes, om det så er i serie, cup eller i Europa. Slik er det denne gangen også selv om Barcelona faktisk er favoritter. Real Madrid kan forstå at håpet om La Liga-tittelen snart begynner å svinne hen, og se på Copa del Rey som den største sjansen for en hjemlig pokal denne sesongen, men vi ser på Barcelona som det sterkeste laget av de to for øyeblikket. Vi tror det ender med uavgjort med ett eller flere mål til hvert lag.

Vi går for Uavgjort + Begge lag scorer til fine 4.10 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler