Real Madrid – Barcelona – Se El Clásico med live stream

Real Madrid – FC Barcelona
Santiago Bernabeu, Madrid
La Liga, runde 17
Lørdag klokken 13.00

Lørdag er det klart for en av fotballens største klassikere når La Liga-leder Barcelona gjester Real Madrid på Santiago Bernabeu. Les mer og finn live stream til kampen her.

Ronaldo sørget for ny tittel

Real Madrid kommer fra VM for klubblag den siste uken, der de stakk av med tittelen og dermed kan kalle seg for verdens beste fotballklubb.

Cristiano Ronaldo scoret kampens eneste mål da han satte 1-0 på Zayed Sports City Stadium i Abu Dhabi mot Gremio fra Brasil.

Før det hadde Real Madrid slått ut Al-Jazira fra De Forente Arabiske Emirater 2-1, Bale og Ronaldo scoret Real Madrids mål i den kampen.

Fortsatt ubesieret i ligaen

Barcelona spilte i helgen hjemme mot Deportivo La Coruna i La Liga, en kamp de vant komfortabelt 4-0.

Luiz Suarez scoret to av målene og er nå oppe i totalt 9 scoringer i serien. Nyinnkjøpte Paulinho scoret de to siste målene.

Det plasserer Barcelona definitivt på topp av tabellen etter 16 spilte kamper. Med null tap og 42 poeng er det seks poeng ned til Atletico på andreplass.

En kamper mindre spilt

Real Madrid befinner seg før avspark på en fjerdeplass på tabellen, 11 poeng bak Barcelona, men med én kamp mindre spilt.

Kampen Real Madrid skulle spilt mot Leganes forrige helg er utsatt grunnet Real Madrids kamper i klubb-VM.

Tidligere møter

Kampene mellom Real Madrid er ett av de mest klassiske oppgjørene i europeisk fotball, og det er utallige tidligere møter å vise til.

63 ganger har de møttes i alle turneringer de siste 25 årene, og Barcelona kan glede seg over å ha tallene på sin side med sine 28 seire mot Real Madrids

19. 18 har endt med uavgjort.

Dobbeltmøtene i den spanske Supercupen tilbake i august er forrige gang de møttes, og der var det Real Madrid som trakk det lengste strået.

Første kamp på Camp Nou endte med 2-0 til Real Madrid mens det endte 3-1 i returoppgjøret på Santiago Bernabeu.

Tilsvarende La Liga-oppgjør forrige sesong endte med 3-2-seier til Barcelona. Ingenting skilte lagene i møtet på Camp Nou, den kampen endte 1-1.

Skader og suspensjoner

Kampens hjemmelag kan glede seg over en tropp fri for skader og karantener i storkampen. Gareth Bale fikk ti minutter fra benken i klubb-VM etter å ha vært ute med skad den siste tiden, men waliseren starter trolig på benken også denne kampen.

Ousmane Dembélé skal være tilbake i trening for Barcelona men lørdagens kamp kommer trolig for tidlig for unggutten.

Barcelona må også klare seg uten Samuel Umtiti, Paco Alcacer og Gerard Deulofeu som alle er ute med skader.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Det er fine muligheter for deg som ønsker å live streame La Liga i Norge. Bet365 har denne og resten av kvartfinalene tilgjengelig kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler