Barcelona klare favoritter i returmøtet i Copa del Rey mot Real Murcia

Barcelona – Real Murcia
Camp Nou, Barcelona
Copa del Rey
Onsdag klokken 19.30

Barcelona tok en komfortabel 3-0-seier i det første oppgjøret mot Real Murcia i Copa del Rey og bør ta en grei seier også hjemme. Vi gir deg live stream til kampen.

Flere førstelagsspillere med

Selv om det var et meget B-preget mannskap Barcelona tok med seg til Murcia i det første oppgjøret mot Real Murcia i Copa del Reys 16-delsfinale var det flere stjernespillere som fikk spille.

Både Jesper Cillesen, Javier Mascherano, Thomas Vermaelen, José og Ivan Rakitic var på banen i kampen som endte 0-3.

Målene ble scoret av Francisco Alcacer i det 44. minutt, Gerard Dealofeu i det 52. og José Arnaiz i det 56. minuttet av kampen.

Overlegen i serien

Det er spilt 13 serierunder så langt i La Liga og Barcelona har allerede fått en åtte poengs luke ned til regjerende mestere og erkerival Real Madrid.

Med elleve seire og to uavgjorte er klubben fra Catalonia ubeseiret, og med sine 35 poeng er det fire poeng ned til Valencia på andreplass, også de ubeseiret.

I den forrige serierunden møtte de nettopp Valencia på bortebane i en kamp som ikke uventet endte med uavgjort. 1-1-resultatet burde dog ikke blitt sluttresultatet ettersom Lionel messi og Barcelona ikke fikk godkjent en scoring der ballen klart var over målstreken.

Midt på tabellen i sin gruppe

Real Murcia har ikke vært en del av det gjeveste spanske selskap siden sesongen 2007/08 og har de seneste tre sesongen befunnet seg på nivå tre.

Og alle de tre sesongene har klubben havnet på andreplass i gruppen. Spansk tredjedivisjon består av fire grupper der kun vinneren i hver gruppe blir promotert opp til Segunda Division.

Denne sesongen ser ut til å bli svært jevn i gruppe fire der Real Murcia befinner seg, og klubben ligger på femteplass etter 16 spilte kamper, kun to poeng bak gruppeleder Cartagena.

Tidligere møter

I nyere histore har de to klubbene kun møttes fem ganger. Fire av dem når Real Murcia befant seg i La Liga to ganger på 2000-tallet og den første kampen i dette dobbeltoppgjøret i Copa del Rey.

Alle kampene har endt med Barcelona-seier, og kun én gang har de sluppet inn mål mot dagens motstander. Det var i en 3-5-kamp i La Liga i 2008. Totalt er målforskjellen 17-3 i favør Barcelona.

Lagstatus

Barcelonas Rafinha har vært ute med en ødelagt Menisk siden starten av april i år og ryktes å straks være tilbake i trening. Ellers er Sergi Roberto, Javier Mascherano og André Gomes alle klar i løpet av noen dager eller få uker.

Det er enda noen uker til nyinnkjøpte Ousmane Dembélé er tilbake fra sin lårskade, han er ventet tilbake i midten av januar mens det er noe usikkert når Arda Turan er tilbake i trening.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Det er naturlig nok ikke all verdens interesse for 16-delsfinaler i Copa del Rey i Norge og kampen vil derfor ikke bli sendt på norske tv-kanaler. Men det er fortsatt muligheter for å se favorittlaget ditt om du ønsker det. Bet365 vil sende kampen via sin live-streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler