Malmö Redhawks – Stavanger Oilers: Se CHL med live stream

Malmö Redhawks har ikke hatt en god sesongoppkjøring i Sverige, først tapte de mot Pantern som spiller i divisjon 2, før de tapte første kamp i CHL mot kalpa.

Nå står norske Stavanger Oilers på motsatt side av isen, som de vant mot i første møtet. Les mer her om hvordan du får sett kampen med live stream.

Oilers imponerte

Stavanger var gode i det forrige oppgjøret men tapte til slutt 3-4 etter at Malmö scoret vinnermålet 19 sekunder før slutt.

Det kommer derfor til å bli en spennende kamp i returmøtet i Malmö Isstadion som kan bli verdt å følge via live stream.

  • Kampstart: 31. august klokken 18.30
  • Arena: Malmö Arena, Malmö
  • Se kampen med live stream: bet365.com

Hvordan ser du kampen med live stream?

For å komme igang med live stream av Champions Hockey League kreves det at man lager en konto hos bet365. Det er der kampene fra Champions Hockey League kommer til å bli streamet live. Det er enkelt å komme igang og det tar ikke mange klikk før man er i gang med å se live stream i god kvalitet.

For å se kampen behøver man at kontoen hos bet365 er aktiv. Det vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet det siste døgnet.

Malmö Arena

Kampen spilles i Malmö Arena. Hallen har en kapasitet på 12.000 tilskuere under hockey-kamper.

God statistikk i CHL

Malmö er kalre favoritter til kampen men det er enda tidlig i sesongen, og Stavanger Oilers kommer inn i den nye sesongen som klare mestere i GET-ligaen og uten tvil Norges beste lag.

Stavanger Oilers har spilt 10 kamper de tre siste sesongene i CHL-gruppespillet og vunnet fem av dem, én er vunnet etter overtid, én tapt etter overtid mens tre er tapt. I 2015/16-sesongen kom til til 16-delsfinale der det ble tap 3-6 for Eisbären Berlin.

Malmö skal være bedre enn oilers på papiret, men det er ikke alltid det stemmer med praksisen, det så vi senest forrige uke. Det gjenstår å se om Oilers tar oppgaven på alvor og virkelig gir Redhawks kamp helt til dommeren blåser i Malmö isstadion. Men en ting er sikkert, det kommer til å bli en intens og interessant kamp å følge.

Så kom i gang med å få live stream av CHL før kampstart så du ikke går glipp av den viktige gruppespillskampen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler