Fantasy Eliteserien – Runde 11

Med solide tips som blant annet Meling, Askar, Tønne og Hestad traff vi godt på forrige ukes spådom, og hentet inn nesten 100 poeng. Derfor er det liten grunn til å bytte ut så mange av spillerne vi har på laget med mange i form. Men vi har funnet tre spillere, en i hvert ledd som vi mener kan være verdt å få inn på laget til den ellevete runden av årets Eliteserie.

Keepere: Både Falch og Kongshavn leverte smultring i forrige kamp, og vi mener fortsatt de begge tilbyr mye for en hyggelig pris. Ingen grunn til å bringe inn noen ny keeper hvis du har en av disse.

Forsvar: Felipe Carvalho (VIF) – 5.1 (Tromsø B)

VIfs nye midtstopper har vært i media den siste tiden ettersom han har fått munnkurv av VIF etter flere interessante opptredener i media denne sesongen. Det han burde være i media for er de solide prestasjonene på banen. 10-6-12 på de tre siste, har høstet inn et par målgivende i tillegg til å holde nullen og spiller med stor selvtillit i midtforsvaret til Vålerenga. Carvalho ser minst like farlig ut som spillere som Reginiussen og Wormgoor, og med en prislapp som er langt snillere må ha inn på laget fremover.

Midtbane: Eirik Ulland Andersen (Strømsgodset) – 9.2 – (KBK)

Godsets svært målfarlige midtbanespiller er endelig tilbake for fullt etter skade og operasjon i vinter. Scoret et vanvittig mål mot S08 for to runder siden, og det ligger litt i luften at Ulland skal få seg en oppsving igjen i den kommende perioden. For de som gikk glipp av poengfangsten hans i fjorårets Eliteserie er det tid å komme seg på nå!

Angrep: Patrick Mortensen (S08) – 8.7 (Sandefjord B)

Superdansken var endelig tilbake med scoring sist, og det er utrolig at han ikke har scoret flere mål denne sesongen. Skal det endelig løsne for Mortensen etter scoringen sist? mot Sandefjord er en passende anledning for å åpne ketchup-flaska og vi gir dansken kapteinsbindet og satser på minst tre mål i dagens kamp!

Les mer: Disse spillerne bør du velge til runde 10 av Fantasy Eliteserien.

Silly Season

65 Artikler