Manchester City mot Bristol City – Siste nytt og live stream til Ligacupens semifinale

Manchester City FC – Bristol City FC
Etihad stadium, Manchester
Ligacupens semifinale, første kamp
Tirsdag klokken 20.45

Bristol City står med tre strake tap før Manchester City venter i Ligacup-semifinalen. Kan laget som slo ut Manchester United i den forrige runden stå opp imot Englands for tiden desidert beste lag?

Fortsatt med i opprykkskampen

Bristol City har hatt en meget sterk sesong så langt, men har gått på to ligatap på rad etter jul, mot ligaleder Wolverhampton på hjemmebane (1-2) og et stygt et mot Aston Villa borte (0-5).

Men til tross for 0 poeng på de siste to kampene er Bristol City enda med i opprykkskampen i Championship med sin fjerdeplass og 47 poeng etter 26 spilte ligakamper.

Det er samme poengsum som Cardiff på tredjeplass, og kun to mindre enn Derby som innehar andreplassen som gir direkte opprykk til Premier League. Ligaleder Wolverhampton ser for sterke ut med sine 61 poeng så langt.

Fortsatt ubeseiret i Premier League

Manchester City har vært ikke annet en helt suverene denne sesongen, og 22 ligakamper inn i sesongen er de lyseblå enda ubeseiret i Premier League. Så langt har det kun blitt to poengtap, hjemme mot Everton i den andre runden (1-1) og borte mot Crystal Palace i den tjueførste (0-0).

Dermed er Manchester City suverent alene på toppen av Premier League-tabellen med sine 62 poeng, hele 15 mer enn byrival Manchester United på andreplass.

City of Manchester stadium

Kampen spilles på Manchester Citys hjemmebane, City of Manchester stadion, også kalt Etihad stadium grunnet sponsorrettigheter.

Avansement på overtid

Det var ville scener på Ashton Gate i den forrige runden av Ligacupen da Manchester United ble slått ut på overtid i andre omgang. Joe Bryan ga først hjemmelaget ledelsen i det sjette minuttet av andre omgang før Zlatan reduserte kun syv minutter senere.

Men da Korey Smith smeller ballen i mål alene på bakerste stolpe på overtid blir det helt kaos på tribunene på Ashton Gate. Når dommeren blåser kampen av like etter blir banen stormet av publikum som er fra seg av begeistring når cupbomben er et faktum.

Bristol City har i tillegg til Manchester United slått ut Premier League-lagene Crystal Palce (4-1), Stoke (2-0) og Watford (3-2) på veien til semifinale i Ligacupen.

Manchester City på sin side har vunnet borte mot West Bromwich (2-1), Wolverhapton hjemme og Leicester borte, de to siste begge på straffespark.

I helgen spilte begge klubbene tredje runde i FA-cupen, der fikk Watford sin revansje mot Bristol City når de vant 3-0 på hjemmebane mens Burnley ble knust 4-1 av Manchester City på Etihad stadion.

Skader og suspensjoner

Manchester City har fortsatt Benjamin Mendy og Gabriel Jesus ute med skade, til henholdsvis midten av april og starten av mars. Det er uansett ventet at Guardiola kommer til å rokere en god del på laget til dette oppgjøret.

Den senagalesiske landslagsspissen Famara Diédhiou er enda utilgjengelig for Bristol City grunnet en kneskade, han har vært ute av spill siden slutten av oktober. I tillegg må manager Lee Johnson klare seg uten midtbanespiller Jens Hegeler og høyreback Eros Pisano.

Hvordan får man live streamet kampen i Norge?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasat Sport 1 er det andre alternativer for å se dette Premier League-oppgjøret fra FA-cupens tredje runde, blant annet bet365.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Returoppgjøret blir spilt på Ashton Gate i Bristol den 23. januar klokken 20.45.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler